Uwaga na ofertę zarządzania rachunkiem od Coshell_Team

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Lupus28
Uczestnik
Uczestnik

Uwaga na ofertę zarządzania rachunkiem od Coshell_Team

Nieprzeczytany post autor: Lupus28 »

Witam

Chciałbym przestrzec Szanowne Grono przed usługą sygnałów oraz zarządzaniem kontem od grupy Coshtell Team.
To ich strona https://coshtell.wordpress.com/

Moim tak zarządzali, że pod moją akurat nieobecność ze 100% rachunku zjechali do 1,90%...

Przestrzegam przed tymi krętaczami, wklejają tylko udane sygnały na streamy, facebooki, twittery, a te, które skończyły na sl (przeważające) przemilczają...

Oczywiście mam na potwierdzenie statement z kont, którym zarządzali.

Przestrzegam !!! i nie polecam

Mpapiez

Re: Uwaga na ofertę zarządzania rachunkiem od Coshell_Team

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Lupus28 pisze:Witam

Chciałbym przestrzec Szanowne Grono przed usługą sygnałów oraz zarządzaniem kontem od grupy Coshtell Team.
To ich strona https://coshtell.wordpress.com/

Moim tak zarządzali, że pod moją akurat nieobecność ze 100% rachunku zjechali do 1,90%...

Przestrzegam przed tymi krętaczami, wklejają tylko udane sygnały na streamy, facebooki, twittery, a te, które skończyły na sl (przeważające) przemilczają...

Oczywiście mam na potwierdzenie statement z kont, którym zarządzali.

Przestrzegam !!! i nie polecam

Że też są ludzie, którzy wierzą że ktoś mi za ochłapy pieniądze będzie zarabiał.
Jak ktoś jest bardzo dobrym traderem, to nie wezmie cudzej kasy w obrót, bo po co ?

A cóż, te ich wrzuty na stronie to piekna tandeta. Teoria fal eliota jest tyle "fajna", że na wykresie historycznym można nią przewidywać wszystko perfekcyjnie, a w praktyce im wyszło tak jak wyszło.

Z resztą cala ta ich strona śmierdzi scamem na odległość.

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Podpisywałeś jakąś umowę z nimi?
Masz jakieś nazwiska? Umieść śmiało, kto to się tak brzydko zabawia.
Mają jakiś KRS? Czy firma krzak?
Umawiają się na stacjonarki, więc nazwiska jakieś muszą być, niech się ktoś podzieli.
Kto wie, może już gościli na tym forum pod innym brandem.

Lupus28
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Lupus28 »

Nie padło żadne nazwisko z ich strony. Firma krzak jak dla mnie. Choć ludzie, którzy mieli u nich kursy/szkolenia mogą wiedzieć coś więcej. Tylko jak do takich dotrzeć... Narazie jestem za granicą więc nawet na policję iść nie mogę... umowy per se nie było - jedynie treść maili.

pozdrawiam i przestrzegam

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Szczerze mówiąc to prosiłeś się o wykręcenie numeru, jak starzy ludzie na cudowne maści czy garnki....
Ani razu nie zapaliła Ci się czerwona lampka? Nie wiesz z kim rozmawiasz, nie znasz lokalizacji nie wiesz praktycznie nic, a co najlepsze nie widziałeś nawet fxbooka po którym można ocenić stopień ryzyka....

Jest kilka for inwestycyjnych, napisz ostrzeżenia i że szukasz namiaru powiedzmy na pozew sądowy czy zgłoszenie sprawy do prokuratury... prędzej czy później ktoś coś podrzuci.

Powodzenia i aktualizuj temat jak się coś dowiesz :)

ODPOWIEDZ