Kim jest przeciętny użytkownik tego forum?
Kim jest przeciętny użytkownik tego forum?
Z czystej ciekawości krótka ankieta pt. "Kim jest przeciętny użytkownik tego forum?".
Proszę o szczere zaznaczanie odpowiedzi.
-- Dodano: ndz 18-01-2015, 16:19 --
Z uwagi, że pierwsza wersja ankiety była troszkę wadliwa (brak było info o liczbie osób biorących udział w ankiecie, by obliczyć odpowiedni % else'ów) troszkę zmodyfikowałem ankietę - wywalając pole dot. wielkości miasta. Natomiast zmieniła się kolejność pól w ankiecie i mam duże obawy, że osoba, która pierwsza wysłała odpowiedzi zahaczyła inne odpowiedzi dot. rodzaju umysłu (?). Obecnie wychodzi, że nie zahaczyła tego pola (wartość 0), czyli, że ma umysł humanistyczny. Jeśli było inaczej to proszę o taką informację a najlepiej również o potwierdzenie, że wszystko jest ok ;-)
Proszę o szczere zaznaczanie odpowiedzi.
-- Dodano: ndz 18-01-2015, 16:19 --
Z uwagi, że pierwsza wersja ankiety była troszkę wadliwa (brak było info o liczbie osób biorących udział w ankiecie, by obliczyć odpowiedni % else'ów) troszkę zmodyfikowałem ankietę - wywalając pole dot. wielkości miasta. Natomiast zmieniła się kolejność pól w ankiecie i mam duże obawy, że osoba, która pierwsza wysłała odpowiedzi zahaczyła inne odpowiedzi dot. rodzaju umysłu (?). Obecnie wychodzi, że nie zahaczyła tego pola (wartość 0), czyli, że ma umysł humanistyczny. Jeśli było inaczej to proszę o taką informację a najlepiej również o potwierdzenie, że wszystko jest ok ;-)
Re: Kim jest przeciętny użytkownik tego forum?
Mam rozumieć że 89% forumowiczów uważa się za mało inteligentnych?
radical material simplification
Na jakiej podstawie doszedłeś do takich wniosków? O_orobs pisze:Mam rozumieć że 89% forumowiczów uważa się za mało inteligentnych?
Uważam siebie za osobę inteligentną 11-12%. No właśnie co z tege wynika? Wnioskuję że 89-88% tak nie uważa 

radical material simplification
WojtexWay, sorry ale nie zaznaczyłem pierwszego pola, bo przeczytałem mylnie, żeby go nie zaznaczać (chyba się już ślepy robie od patrzenia na wykresy
) także w razie czego dolicz +1

jo tyż je tempy czoug
-
- Stały bywalec
Ciekawa ankieta.
Dopisalem się.

-
- Maniak
Odhaczone. Szkoda, że tak mało opcji.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak malo katolików ...... A czy elsow nie powinno być 100%
Nauka nauka nauka....... 

- por. Borewicz
- Gaduła
Tak jak można się było tego spodziewać inteligentnych, w pełni heteroseksualnych facetów grających na realu jest tu więcej niż 100%