Witam
Chciałem przedstawić MEGA OSZUSTWO na Deltastock.com.
Sprawa wygląda następująco:
Otworzyłem konto w Deltastock.com w € i prowadziłem zlecenia na €/$ i SP500 CFD dlatego tam założyłem konto ponieważ oferowali CFD.
Opłaty od depozytu Skrillem 2.9% i na początku wypłata 0,5% max 0,5€ chyba od 2013 zmienili na 1% bez limitu.
W ostatnich tygodniach 2014 roku jak SP500 robiło szczyty zmienili opłaty na:
depozyt 0 % a wypłata 2.9%
Teraz sedno oszustwa na Deltastock.com do którego doszło, a które było ciężko wyłapać.
Miałem otwarte pozycje S na SP500 i depozyt wpłacony i wyliczone z dość dużym zapasem na poziomy uwzględniając ruchy SP500 oraz SWAP. Jak wiemy kierunek SP500 był ciągle jeden i niestety chcąc utrzymać pozycje trzeba było dopłacić ale nie tu jest oszustwo. Przed ostatnią dopłatą zobaczyłem, że coś szybko stopniał depozyt mimo nie tak dużego ruchu SP500 ale nie wiedziałem o co chodzi więc dokonałem ostatniej dopłaty ze sporym zabezpieczeniem podniesienia się kursu SP500 i co dziwne pozycje zostały zamknięte mimo dopłacenia depozytu. Patrząc na platformę i informacje w miejscu STAN KONTA: 100€.
No nic na początku szok i wkur...., a jak przeszło to chciałem wypłacić te 100€ i pożegnać się z tą firmą. Ku mojemu zdziwieniu na moim koncie nie było już 100€ ale tylko 82€ po chwili patrzę, że mimo braku otwartych pozycji depozyt ciągle zwiększa swoją wartość. Okazało się, że oni robili LEWAR na depozyt i nie dało się tego zauważyć. Pytałem kilka osób czy spotkali się z czymś takim to nikt nigdy nic takiego nie widział. Wyliczyłem mniej więcej, że strata z tego powodu mogła sięgnać do 2000€ czyli tej kwoty brakowało na depozycie. Dodam, że konto miałem w € i depozyt robiłem w €.
Teraz moje pytanie:
Gdzie szukać pomocy w odzyskaniu pieniądzy od OSZUSTÓW z Deltastock. Odrazu powiem, że chodzi mi o oszustwo na LEWAROWANIU konta gównego, a nie chodzi mi o zamknięcie pozycji na Sp500 ale to drugie wynika z tego pierwszego. Ponieważ jak ktoś ukradł mi z depozytu powiedzmy około 2000€ to przez to zmiejszył zabezpieczenie.
Mega Oszustwo w Deltastock.com !!!!
-
- Uczestnik