Szukam brokera z wykresem tickowym (tak, żeby można było też dodać wskaźnik do tego wykresu tickowego) i, żeby broker ten posiadał możliwie niski spread i inne opłaty transakcyjne. Z góry dziękuję za info
Słyszałem coś, że jest jakiś broker który pobiera tylko $4 opłaty za otwarcie 1 kontraktu terminowego na euro ec/e6, a spread rynkowy wynosi 1, ale nie wiem jak ten broker się nazywa, ninja trader? czy coś takiego?
Dzięki za info, a czy jest możliwość otwarcia rachunku demo (chciałbym przetestować jedną, ponoć bardzo dochodową strategię na wykresie tickowym, którą stosuje polski profesjonalny trader), słyszałem, że nie ma MT4, czyli jaka platforma jest? trading station czy coś takiego?
Na MT4 nie otrzymasz tickowego wykresu. Tzn możesz go otrzymać/generować na podstawie niestandardowego wskaźnika i spływających na bieżąco kwotowań ale nie dostaniesz danych wstecznych.
Dukascopy ma wykresy tickowe - platforma JForex - sprawdź na demie czy Cię to urządza.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)