Witam.
Szukam wygaszacza ekranu, ktory bedzie w stanie wyswietlac aktualne notowania fx, gield i indeksow (wazne by byla mozliwosc wybrania interesujacych nas instrumentow).
Pozdrawiam
Wygaszacz ekranu (windows) - notowania fx, gielda, indeksy
-
- Gaduła
Re: Wygaszacz ekranu (windows) - notowania fx, gielda, indek
Może to ?
Swoją drogą po co Ci wygaszacz ekranu z notowaniami skoro wygaszacz włącza się gdy nie siedzisz przy kompie ?
Swoją drogą po co Ci wygaszacz ekranu z notowaniami skoro wygaszacz włącza się gdy nie siedzisz przy kompie ?

Niestety pod Win7 nie dziala poprawnie nawet z prawami administratora (nie moze zmienic rozdzielczosci).
Co do powodow to jednym z nich jest mozliwosc podgladu notowan w roznych pomieszczeniach za pomoca rozdzielacza hdmi podlaczonego do paru tv przy zablokowanym ekranie komputera.
Wychodzac z trading roomu blokuje windowsa (ctrl+l), klonuje ekran na rozdzielacz hdmi (ctrl+p) i w ten sposob w kazdym pomieszczeniu przelaczajac sie na odpowiednie wejscie hdmi w tv mam podglad na wybrane przeze mnie instrumenty oraz komputer do tradowania jest zablokowany dla osob postronnych.
Co do powodow to jednym z nich jest mozliwosc podgladu notowan w roznych pomieszczeniach za pomoca rozdzielacza hdmi podlaczonego do paru tv przy zablokowanym ekranie komputera.
Wychodzac z trading roomu blokuje windowsa (ctrl+l), klonuje ekran na rozdzielacz hdmi (ctrl+p) i w ten sposob w kazdym pomieszczeniu przelaczajac sie na odpowiednie wejscie hdmi w tv mam podglad na wybrane przeze mnie instrumenty oraz komputer do tradowania jest zablokowany dla osob postronnych.
Nie ufasz swojej rodzinie i wychodząc z pokoju blokujesz kompa ?
Dziwne.
No chyba że zdradzasz żonę/dziewczynę to wtedy rozumiem
Bo kochanki zazwyczaj wiedzą o żonie/dziewczynie
Dziwne.

No chyba że zdradzasz żonę/dziewczynę to wtedy rozumiem

Bo kochanki zazwyczaj wiedzą o żonie/dziewczynie

Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

Dobre, dobre 
Nie lubie dzielic komputera, szczegolnie jesli mam na nim wszystkie narzedzia do tradowania bo zdarzylo sie, ze bylo kiedys namieszane i dzien tradowania w pupe
Najlepiej podsumuje moj stosunek do twojej wypowiedzi cytat ludzi z tego forum

Nie lubie dzielic komputera, szczegolnie jesli mam na nim wszystkie narzedzia do tradowania bo zdarzylo sie, ze bylo kiedys namieszane i dzien tradowania w pupe

Najlepiej podsumuje moj stosunek do twojej wypowiedzi cytat ludzi z tego forum
DigitalSmoke pisze:Ale się uśmiałem. Chcesz ludziom zgalądać do pitów? Żony nie wiedzą a ty chcesz wiedzieć?Najbardziej obrazowe bedzie jakbyscie zdradzili wysokosc rocznego zysku.