Jak zostać brokerem ?
Jak zostać brokerem ?
Szukam informacji na w/w temat. Jak to wyglada od strony technicznej, czy sa firmy ktore moga wdrozyc kompleksowo taki system i ile to moze kosztowac ? Wiem że jakiś użytkownik tego forum byl wspolzalozycielem Black Horse Fx,moze ktos pracowal w tej firmie - widzialem na ich stronie ze zatrudniali traderow.
Re: Jak zostać brokerem ?
bh to zdaje się był ib
jeśli już pytasz o takie rzeczy na forum, mogę zapytać jaki masz budżet?
jeśli już pytasz o takie rzeczy na forum, mogę zapytać jaki masz budżet?
IB lub White Label nawet. Tak czy inaczej, ruszyli z boomem i dużym konkursem, a nagle ich gdzieś wcięło... Ile to może kosztować? Cóż... To zależy od tego co i na jaką skalę chcesz oferować. Czy chcesz być brokerem MM, czy może coś więcej, czy stawiasz na stare sprawdzone MT4 czy też wolisz inną platformę... Masa czynników będzie się na to składała.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein