obserwacja indeksow w weekend

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

obserwacja indeksow w weekend

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

witam

czy jest mozliwe podgladanie zmieniajacych sie cen indeksow w weekend? utknalem w korku i nei zdazylem zamknac zlecenia na sp500 i sie troche dygam zeby na minusie sie nie obudzic w pn :) dla walut sa strony gdzie sie zmienia cena w ciagu weekendu. czy cos takiego istnieje dla indeksów?

pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Re: obserwacja indeksow w weekend

Nieprzeczytany post autor: zealot »

Podgladanie jest mozliwe... cena piatkowego zamkniecia. Gieldy (NYSE i NASDAQ w tym przypadku) sa zamkniete, nie ma obrotu "pozarynkowego" oficjalnie. Jesli sa jakies kontrakty 24/7, to tam, ale kontrakty futures sa w pewnym stopniu oderwane od rzeczywistego waloru. Sa jeszcze futy na CME, ale z tego co widze, to tez nie chodza w weekend.
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

Awatar użytkownika
CoVal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CoVal »

No to przykre.... jesli moge zasugerowac, to zawsze miej przy sobie smartfona z mobilnym mt4.... wtedy bez wzgledu czy bedzie to w korku, w pubie czy na stoku narciarskim - zatrzymasz sie na chwile i pozamykasz to co trzeba....

No ale coz - nie udalo ci sie wiec oznacza to, ze tak mialo byc - i nie stresuj sie tym teraz, bo i tak nic nie wskorasz az do poniedzialkowego otwarcia rynku. BEZ WZGLEDU na to czy bedziesz gdzies obserwowal te ceny czy nie. i tak nic nie zrobisz, prawda ?

A moze rynek pojdzie w twoim kierunku i jeszcze na tym zarobisz ?

Jak to mowili starozytni Rosjanie: "Kie siera, siera !!!"

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

CoVal pisze:No to przykre.... jesli moge zasugerowac, to zawsze miej przy sobie smartfona z mobilnym mt4.... wtedy bez wzgledu czy bedzie to w korku, w pubie czy na stoku narciarskim - zatrzymasz sie na chwile i pozamykasz to co trzeba....

No ale coz - nie udalo ci sie wiec oznacza to, ze tak mialo byc - i nie stresuj sie tym teraz, bo i tak nic nie wskorasz az do poniedzialkowego otwarcia rynku. BEZ WZGLEDU na to czy bedziesz gdzies obserwowal te ceny czy nie. i tak nic nie zrobisz, prawda ?

A moze rynek pojdzie w twoim kierunku i jeszcze na tym zarobisz ?

Jak to mowili starozytni Rosjanie: "Kie siera, siera !!!"

Na domiar zlego mam telefon specjalnie do mt4 ale akurat rozladowal mi sie :/ wiem. że nic nie zrobie, jednak ejstem typem czlowieka ktorego ogarnia lęk jeśli czuje ze nie mam na coś wplywu a to cos moze mnie słono kosztowac :) ot taka moja psychologiczna dolegliwosc :)
Obrazek

ODPOWIEDZ