Broker investorseurope

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
zz
Maniak
Maniak

Broker investorseurope

Nieprzeczytany post autor: zz »

Regulator: Komisja Usług Finansowych
Program Ochrony Inwestor: GICS
Ubezpieczenie od odpowiedzialności zawodowej: Eur 1.500.000
Ubezpieczenie domyślnie: Eur 2.500.000
Audytorzy: BDO

Nasze zaangażowanie na rzecz ochrony klienta nie ma sobie równych w Europie kontynentalnej i mamy największy wybór internetowych platformach handlowych na świecie:

Gibraltar oferuje Ci klucz strategiczne Zalety:

Umożliwiając korzystanie rachunków handlowych nominowanych do handlu z dowolnego miejsca na świecie, w prywatność poprzez naszych platform handlowych
Jako jedyny wspólny jurysdykcja Prawo w Europie kontynentalnej, bazowej bardzo wydajny, rzeczywiście, z których do pracy w twoim imieniu.
Oferując większą ochronę jako klienta, a będące MiFID zgodne.
Będąc pełnoprawnym członkiem Unii Europejskiej.

Oferujemy więcej alternatyw i większy wybór platform handlowych niż w jakimkolwiek innym maklera papierów na świecie. Jesteśmy czyste brokerzy wykonującego, nie ma portfela, nie należy uruchamiać żadnych stanowisk i indywidualnie rozdziela wszystkie nasze konta handlowych z klientami.
http://investorseurope.com/mission_statement.html

Mam pytanie,czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia?,o o tej ofercie sądzicie?.
Gdzie można sprawdzić że to co napisane jest prawdą i mamy prawdziwy rynek?.

Nie ukrywam że jeżeli by to wszystko była prawda i dostęp do PRAWDZIWEGO rynku,to byłoby to o co mi chodzi.
Zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam.

PS. coś mi tu jednak śmierdzi,może ktoś zna ten temat lub może to przetłumaczyć, czy to jest prawdziwy rynek?, czy czekoladopodobny?.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

ODPOWIEDZ