Plan dnia traderów w Londynie / przerwa na lunch.
Plan dnia traderów w Londynie / przerwa na lunch.
Jesli ktos sie orientuje jak wyglada plan dnia tradera instytucjonalnego w Londynie i najważniejsze w jakich godzinach trwa przerwa na lunch w takich instytucjach.
P.S. Nie wiesz to nie pisz, nie interesuja mnie opinie typu - wydaje mi sie, gdzies czytalem. Licza sie rzetelne informacje.
P.S. Nie wiesz to nie pisz, nie interesuja mnie opinie typu - wydaje mi sie, gdzies czytalem. Licza sie rzetelne informacje.

Dobrze kombinujesz.. jak sie nie dowiesz zloz CV i o to zapytaj w kilku propach itp. Napisz do carrer gs,ubs,nomura. Pytaj o konkretne rynki i pomysl o zmianowym sytemie pracy i ze sa grupy na desku.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
naprawdę myślisz ze oni chodzą w wyznaczonych godzinach, tak jak ludzie w fabryce?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
to ja nie wiedzialem ze oni tam lunche maja 
they eat what they hunt
pipsy jedza
tak na serio to do biura wchodza serwisy z kanapkami, wychodzisz na korytarz i kupujesz sobie zestaw do jedzenia, Trwa to tyle co wizyta w ubikacji. Czasami ktos mowi ze idze na zewnatrz na lunch, zbiera zamowienie od 5 osob i idzie.
podpatrzylem w innych molochach, nie city.

they eat what they hunt

pipsy jedza

tak na serio to do biura wchodza serwisy z kanapkami, wychodzisz na korytarz i kupujesz sobie zestaw do jedzenia, Trwa to tyle co wizyta w ubikacji. Czasami ktos mowi ze idze na zewnatrz na lunch, zbiera zamowienie od 5 osob i idzie.
podpatrzylem w innych molochach, nie city.
A orientuje się ktoś:
Co oni mają w tych papierach na biurkach?
Co facet w prawym dolnym rogu ma obok klawiatury? Pilot od masującego fotela?
Czy dwaj faceci w górnym rzędzie obgryzają paznokcie?
Ile płacą informatykowi, który to serwisuje za psychoterapeutę?
Czemu kobieta ma 4 ekrany?
Czemu w boksie po lewej przytula się dwóch panów?
- notatki - podsumowanie planów na dany dzień sam mam biurko pełne papierówStforex pisze:A orientuje się ktoś:
- pilot do klimy
- to pozycja "człowieka myślącego"
- więcej niż traderom bez ryzyka
- bo ona jest od analiz danych makro etc nie od tradingu (brak platformy)
- "zobacz buy przycisk zielony, sell czerwony - nie jesteś w Japonii pier.. żółtku!"
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów