Depozyt początkowy na koncie REAL

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Blackhole
Stały bywalec
Stały bywalec

Depozyt początkowy na koncie REAL

Nieprzeczytany post autor: Blackhole »

Hej.
Jaki depozyt wstępny uznalibyście za właściwy przy założeniu zyskowności strategii działającej jako EA? Chodzi mi o to, czy mając duże prawdopodobieństwo sukcesu Waszej strategii zaczęlibyście od skromnego rachunku z depozytem 1.000 PLN, czy może np. od 10.000 PLN :?:

P.s. Planuję w przyszłości otworzyć konto real w "Admiral Markets AS". Moja strategia jeszcze nie działa.
"W Bogu wszelkie nasze bogactwo."

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

jak dobra strategia to i ze 100 złotych zrobisz dużo kasy ;)

Awatar użytkownika
Blackhole
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Blackhole »

Oczywiście! Jednak mając 100 zł na początku, trochę potrwa, zanim będzie można wyżyć z wypłat. Dlatego pytam, bo chyba nie opłaca się czekać aż tyle, jeśli można zacząć od większej kwoty i szybciej zbijać kokosy :)

Nie wiem, czemu nie zamieniło mi w stopce znacznika BBCode na obrazek.
"W Bogu wszelkie nasze bogactwo."

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Blackhole pisze:Oczywiście! Jednak mając 100 zł na początku, trochę potrwa, zanim będzie można wyżyć z wypłat. Dlatego pytam, bo chyba nie opłaca się czekać aż tyle, jeśli można zacząć od większej kwoty i szybciej zbijać kokosy Smile
Albo kpisz, albo wiele jeszcze rozczarowań przed Tobą.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Blackhole na początek musisz mieć zyskowną strategię. Potem liczysz resztę. Pytanie jest tak postawione, ze w zasadzie nie da się na nie jednoznacznie odpowiedzieć. Najpierw wszystko dopracuj, a potem policz co ci wychodzi.

W ogóle to nie podchodź do reala dopóki nie masz działającej strategii to zwykłe wyrzucanie pieniędzy.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

brother pisze:W ogóle to nie podchodź do reala dopóki nie masz działającej strategii to zwykłe wyrzucanie pieniędzy.
to prawda :)
JAREK67 pisze:wiele jeszcze rozczarowań przed Tobą
to najprawdopodobniej też prawda :D

zacznij z 300 zobaczymy jak długo utrzymasz :lol:
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

mitens
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mitens »

próbowałem od malej kwoty, ale niestety się skończyło dopłacaniem i ratowaniem depozytu :oops:

ale jeszcze jakoś się trzymam, może kolejny tydzień uda mi się jakoś przetrwać :roll:

te wszystkie strategie to na demo juz przerabiam ale żeby to wszystko przerobić to kupę czasu trzeba. ile testowaliście swoje strategie zanim przyniosły jakiekolwiek wyniki dodatnie :roll:

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

mitens pisze:ale żeby to wszystko przerobić to kupę czasu trzeba.
Powiem Ci, że z gruntu masz chyba złe (roszczeniowe) podejście. Tu nie ma drogi na skróty. Każdy (nie)musi iść swoją. To może trwać nawet lata, o ile starczy zapału.

mitens
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mitens »

JAREK67 pisze:
mitens pisze:ale żeby to wszystko przerobić to kupę czasu trzeba.
Powiem Ci, że z gruntu masz chyba złe (roszczeniowe) podejście. Tu nie ma drogi na skróty. Każdy (nie)musi iść swoją. To może trwać nawet lata, o ile starczy zapału.
Przepraszam jeśli odniosłeś takie wrażenie.

Arturro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Arturro »

1. Wpłać 100-300 zł sprawdź czy strategia przynosi zyski. ( Zyski większe niż straty)
2. Wpłać 1000 - 3000 zł i sprawdź czy emocje pozwolą ci utrzymać tą kwotę i ile bedziesz w stanie zarobić.
3. 10000< - po tymjak emocje zrobią swoje. Możesz spokojnie grać na wyższe stawki.

Ja niestety pominąłem etap drugi i przez to miałem nie lada pietra przy kwocie pięciocyfrowej. Ale to mija :)
"Choise, the problem is choise"

ODPOWIEDZ