Dziennik Tradera- problem z wykresem
Dziennik Tradera- problem z wykresem
Hej,
chciałbym sobie zrobić dziennik tradera transakcji sprzed ok 5 mies jak się dostać do wykresu 5m z tego okresu najszybciej ?
Z góry thx za odp.
chciałbym sobie zrobić dziennik tradera transakcji sprzed ok 5 mies jak się dostać do wykresu 5m z tego okresu najszybciej ?
Z góry thx za odp.
OK przeciągam i mam transakcje na wykresie ale jak mam się dostać do niej na wykresie M5 bo na dziennym ją widzę ale gram daytradingowo i nie widzę praktycznie nic z dziennego wykresu.
Dodano po 3 minutach:
ale wykres mi się non stop zmienia przez co odświeża się i mi ciągle wraca do najświeższej części wykresu, mogę dać wykres offline i iść z D1 do tej transkacji ale wtedy nic nie widzę (to nic nie daje mi) mogę zrobić offline z m5 i lecieć po m5 pół roku wstecz ale...to trwa duuuużo czasu
Dodano po 3 minutach:
ale wykres mi się non stop zmienia przez co odświeża się i mi ciągle wraca do najświeższej części wykresu, mogę dać wykres offline i iść z D1 do tej transkacji ale wtedy nic nie widzę (to nic nie daje mi) mogę zrobić offline z m5 i lecieć po m5 pół roku wstecz ale...to trwa duuuużo czasu
chyba wystarczy przełączyć TF na M5 i wrzucić transakcje?daxstec pisze:OK przeciągam i mam transakcje na wykresie ale jak mam się dostać do niej na wykresie M5 bo na dziennym ją widzę ale gram daytradingowo i nie widzę praktycznie nic z dziennego wykresu.
Wyłącz auto przesuwanie (takie strzałki)ale wykres mi się non stop zmienia przez co odświeża się i mi ciągle wraca do najświeższej części wykresu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2012, 11:57 przez Tig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
- inwestor86
- Pasjonat