Jacku Wiśniowski, CAŁA Polska czyta tu o Tobie i Twoich kursach, zalogujesz się? Wypowiesz się?
Czy jednak tchórzysz?
Wiemy że to czytasz

Ten wątek ma pierwszy miejsce na liście wyników w google pod hasłem "Jacek Wiśniowski"

a dyskusja nie gaśnie

Ja też. Ale da się? Prawdopodobieństwo zarobienia miliona na tych filmach jest pewnie takie samo co po kursie Jacka.Obiektywny pisze: A ten przykład z tymi chipsami podałem dla beki.
Nie bądź bardziej żałosny niż zwykle. Piszesz na forum o zarabianiu pieniędzy, które powstało jak koszulę w zębach nosiłeś. Przeczytałeś jakiś inny temat? Zastanowiłeś się jakie są tu wspólne cechy z normalnym biznesem? Nie, bo jesteś tu dla czystego hejtu. Na tym forum było więcej lipnych kursów niż ty masz włosów na głowie, gdybyś wszedł na temat o szkoleniach to byś wiedział. I 3 koła to tutaj dolna granica cen za szkolenia i wcale nie robi na nikim wrażenia. I doskonale wiem, że wszystkie szkolenia zawierają 90% tego samego - ogólnie dostępnej darmowej wiedzy. A te 10% różnicy to magiczna ściema dla podtrzymania euforii naiwniaków, aby później się kapnęli co naprawdę kupili. Nie bronię żadnego Jacusia bo mam gdzieś jego śmieszny kurs, twierdzę tylko, że większość tej wiedzy jest ogólnie dostepna i darmowa, że jej zastosowanie przyniesie efekty proporcjonalne do zaangażowania i szczęścia, może jeden na tysiąc zostanie dzięki niej milionerem. Bo gdyby zostanie milionerem od zera w trzy lata było takie proste jak uwierzyło paru naiwniaków, to każdy w Polsce miałby już dawno po jachcie, Rolls'ie i willi z basenem. Nabraliście się na "tajemną wiedzę" i wielki zawód, bo liczyliście na nasionko dollarus wulgaris. Z tą wiedzą wielu ludzi zostało milionerami, niektórzy ( jakbyś poczytał to forum) nawet kilka razy w życiu tracili wszystko, i odzyskiwali majątek od nowa. To byli ci, co potrafili tą wiedzę zastosować, i mieli szczęście stosując ją w odpowiednich momentach. Dziabuch też o tym pisze, bo rozumie, ze kupił kondensat, na szukanie składników którego straciłby mnóstwo czasu i pewnie po drodze sporo pieniędzy. Bo on się w tym nie doszukuje żadnej magii jak reszta płaczek. Sam wie że przepłacił, ale wie za co. Zna metodę, a jak ją zastosuje - jego sprawa. On nie liczy na miliony za dwa lata, tylko multiplikuje zarobki w dłuższym okresie, jak goście od tych filmów które wkleiłem. I tak jak na forex - pojedyncze transakcje niewiele znaczą, ważna jest kumulacja - suma dobrych i złych decyzji - inaczej przegrywasz. Większość która tu traci też chce być milionerem zanim wystygnie im zupa.Obiektywny pisze: Zresztą co ty bronisz Jacka? To ktoś z twojej rodziny? Uważam, że kurs za 3000 zł można zdecydowanie więcej spodziewać się, a nie w 80-90% motywacji. O zarabianiu na youtubie w taki sposób jak ty podałeś, to wiedziałem już dawno. Jak taki spec jesteś, to sam nagrywaj filmy i wrzucaj na youtuba.
Zobacz chłopysiu od kiedy piszę na tym forum. Wypasione fury to ja już dawno miałem, jak mi to imponowało. Jak ktoś patrzy na pieniądze (miliony) tylko przez pryzmat posiadania takich zabawek - to znaczy, że nigdy ich nie zarobi. możecie sobie marzyć i kupować następne kursy.Obiektywny pisze:T-Rex idź poskarż się dla Jacusia, że ktoś neguje jego cały kurs, może da ci się przejechać wyposażonym, ale wypasionym autem
ext3 pisze:Pozwolę sobie ponownie skierować apel do Jacka Wiśniowskiego:
Jacku Wiśniowski, CAŁA Polska czyta tu o Tobie i Twoich kursach, zalogujesz się? Wypowiesz się?
Czy jednak tchórzysz?
Wiemy że to czytasz
Tak, co Ty nie miałeś i gdzie ty nie byłeś. Powiem Ci jedno, w dupie byłeś i gówno widziałeś. Na pewno jesteś milionrem i masz lasek cały tabun. Pewnie walą do ciebie oknami i drzwiami. Skąd Ty się wziąłeś? Prywaciarz dał Ci wolne, że masz tyle czasu odpowiadać. Pewnie siedzisz na zasiłku i liczysz na tego typu kursy. Jacuś sam powiedział, że człowiek stosujący jego kurs zarobi w ciągu 2 - 3 lat pierwszy milion. Ja stosowałem, przez jakiś czas i dla mnie to jest totalna ściema. Hejtu nie uprawiam i nie mam zamiaru. Pewnie nawet nie wiesz co to znaczy, słyszałeś takie słowo i teraz nim się lansujesz. Ja rozumiem, że Jacek dla Ciebie goru, ale bez przesady. Mama przecież nie będzie całe życie Ciebie za rączkę prowadzić. Nie oczekiwałem na pewno tego, że zarobię 500 zł, bo to śmieszne i żałosne. Są lepsze i gorsze kursy, ale ten to byłby może dobry, ale tak z 15 lat temu jak internet rozwijał się w Polsce.T-REX pisze:Ja też. Ale da się? Prawdopodobieństwo zarobienia miliona na tych filmach jest pewnie takie samo co po kursie Jacka.Obiektywny pisze: A ten przykład z tymi chipsami podałem dla beki.
Nie bądź bardziej żałosny niż zwykle. Piszesz na forum o zarabianiu pieniędzy, które powstało jak koszulę w zębach nosiłeś. Przeczytałeś jakiś inny temat? Zastanowiłeś się jakie są tu wspólne cechy z normalnym biznesem? Nie, bo jesteś tu dla czystego hejtu. Na tym forum było więcej lipnych kursów niż ty masz włosów na głowie, gdybyś wszedł na temat o szkoleniach to byś wiedział. I 3 koła to tutaj dolna granica cen za szkolenia i wcale nie robi na nikim wrażenia. I doskonale wiem, że wszystkie szkolenia zawierają 90% tego samego - ogólnie dostępnej darmowej wiedzy. A te 10% różnicy to magiczna ściema dla podtrzymania euforii naiwniaków, aby później się kapnęli co naprawdę kupili. Nie bronię żadnego Jacusia bo mam gdzieś jego śmieszny kurs, twierdzę tylko, że większość tej wiedzy jest ogólnie dostepna i darmowa, że jej zastosowanie przyniesie efekty proporcjonalne do zaangażowania i szczęścia, może jeden na tysiąc zostanie dzięki niej milionerem. Ale gdyby zostanie milionerem od zera w trzy lata było takie proste jak uwierzyło paru naiwniaków, to każdy w Polsce miałby już dawno po jachcie, Rolls'ie i willi z basenem. Nabraliście się na "tajemną wiedzę" i wielki zawód, bo liczyliście na nasionko dollarus wulgaris. Z tą wiedzą wielu ludzi zostało milionerami, niektórzy ( jakbyś poczytał to forum) nawet kilka razy w życiu tracili wszystko, i odzyskiwali majątek od nowa. To byli ci, co potrafili tą wiedzę zastosować, i mieli szczęście stosując ją w odpowiednich momentach. Dziabuch też o tym pisze, bo rozumie, ze kupił kondensat, na szukanie składników którego straciłby mnóstwo czasu i pewnie po drodze sporo pieniędzy. Bo on się w tym nie doszukuje żadnej magii jak reszta płaczek. Sam wie że przepłacił, ale wie za co. Zna metodę, a jak ją zastosuje - jego sprawa. On nie liczy na miliony za dwa lata, tylko multiplikuje zarobki w dłuższym okresie, jak goście od tych filmów które wkleiłem. I tak jak na forex - pojedyncze transakcje niewiele znaczą, ważna jest kumulacja - suma dobrych i złych decyzji - inaczej przegrywasz. Większość która tu traci też chce być milionerem zanim wystygnie im zupa.Obiektywny pisze: Zresztą co ty bronisz Jacka? To ktoś z twojej rodziny? Uważam, że kurs za 3000 zł można zdecydowanie więcej spodziewać się, a nie w 80-90% motywacji. O zarabianiu na youtubie w taki sposób jak ty podałeś, to wiedziałem już dawno. Jak taki spec jesteś, to sam nagrywaj filmy i wrzucaj na youtuba.
Zobacz chłopysiu od kiedy piszę na tym forum. Wypasione fury to ja już dawno miałem, jak mi to imponowało. Jak ktoś patrzy na pieniądze tylko przez pryzmat posiadania takich zabawek - to znaczy, że nigdy go nie zarobi. możecie sobie marzyć i kupować następne kursy.Obiektywny pisze:T-Rex idź poskarż się dla Jacusia, że ktoś neguje jego cały kurs, może da ci się przejechać wyposażonym, ale wypasionym autem
Definitywny EOT
Przypomne Ci jeszcze twoją wypowiedź 19 sty 2017, 10:32Ktoś napisał chyba monster, że LUDZIE NIE KUPUJĄ WSZYSTKIEGO. Otóż kupują o czym pisałem już wcześniej - poradniki jacka kupuja, kupują kamienie, kupują produkty wellnes, w gazetach sprzedają jakieś badziewia uzdrawiające typu kamienie, ludzie KUPUJĄ PIACH nawet, tak żółty piach taki, kupują trociny, kupują wiarę w kościele, obrządki religijne, kupują kulki analne, kupują poradniki jak kupić mieszkanie, kupują szkolenia, kupują sumplementy na niespokojne nogi w nocy, kupują złoto, broń, narkotyki, alkohol, fajki, dopalacze, heroinę, lampy do tico, naklejki na fejsie, wirtualne serduszka, e-pocztkówi, czipsy itd.
Hmm.....*Odnośnie wątku tematu czyli samego KURSU 1 MLN ktoś tam genialnie napisał o realnej rzeczywistości jak to wygląda w życiu - chyba nikt nie jest takim frajerem, żeby kupować ebooki czy poradniki za 69 zł, ba nawet za 2 zł od kompletnie anonimowych gości, ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia na dany temat. To są właśnie te mistrzowskie rady na zarabianie pieniędzy, a o handlu na Allegro gdzie dobre to może było w 2005 roku nie ma sensu wspominać. Zatrudnianie informatyków "za koszt pizzy", gdzie w grudniu zapytałem się z ciekawości z chyba 15 blogerów i na OLX od tworzenia layotów/log to rzucali mi kwotami jakoś od 400 do 1500 zł, gdzie za prostą budową cena wynosiła średnio około 600 zł. Zapewne na jakiś forach dałoby się znaleźć niższe kwoty pewnie rzędu 100-300 zł, jakiś raczkujących studentów czy innych licealistów, nie wykluczam tego. Więc tak ten Pan zna realia. Ja nie wiem może Pan od sukcesu je pizzy za 450 zł i to jest to oszczędzanie. Gość od bloga prowadzącego chyba z 2012 roku, blog rok - jakoszczedzacpieniadze.pl, Michał Szafrański, w poprzednim roku zarobił chyba milion na swojej książce, ale jak wygląda jego strona, marketing, wizerunek, nagrody i w ogóle, pełen profesjonalizm. Jak ma zarabiać miliony od zaraz kompletnie anonimowy gość w danym temacie na pisaniu "gównoproduktów"?
A mi się wydaje, że się obsrałeś i zmieniasz zdanie jak chorągiewkaBo na początku też trochę zachłysnąłem się tym śmiesznym hejtem dość żartobliwym, po kilku %%%. Jednak z czasem poszedłem po rozum do głowy, przejrzałem na oczy, tylko krowa nie zmienia zdania. Dla mnie prawie półroczne plucie na Jacka to już histeria.
Niczego nie proponuję, przeczytaj uważnie. Widzę, że jesteś takim znawcą - napisz mi proszę o ile twój biznes musiałby rosnąć miesięcznie żeby z kwoty startowej proponowanej przez p.Jacka w dwa trzy lata zarobić milion. Porównaj to sobie ze stopami zwrotów w zwykłym handlu, czy innej działalności opisywanej przez tego pana, i powiedz co myślisz o ludziach którzy się na to nabrali. Czym on wam radził handlować - koksem czy diamentami? Wg. mnie, ci co to kupili to marzyciele nie mający pojęcia o prawdziwym biznesie. Natomiast to co pisze dziabuch to inna historia, w to, że po tym kursie ma pasywny dochód - jestem w stanie uwierzyć. Bo na 100% większość kursu p. Jacka opiera się na znanych prawdach - typu "kupuj w dołku sprzedawaj na górce" i ta część zadziała zawsze lepiej lub gorzej w zależności co i jak sprzedajesz. Kwestia zaangażowania pieniędzy i czasu.Monster11 pisze:@T-REX
W takim razie ja Ci proponuję grę w Lotto. Można jeszcze dużo więcej zarobić niż na YouTube a prawdopodobieństwo osiągnięcia sukcesu w tej grze mniej więcej podobne do osiągania fajnych kwot na YouTube. Przeczytaj sobie fajną książkę biznesową "Fastlane milionera" bo twoje pojęcie biznesowe z tego co widzę jest zerowe. Typowe autostopowiczowe metody ciągnie promujesz. Chodzi o to, żeby zwiększyć swoje prawdopodobieństwo zarobienia dużych kwot a w tym co ciągle promujesz procentowe osiągniecie sukcesu jest po prostu żałośnie słabe. Napisz jeszcze, że ktoś zarabia dużo na zakładach bukmacherskich ja pierdole..
No właśnie: milioner = laski+fura+ dom z 16 sypialniami z widokiem na morze. Proponuję szklankę wody.Tak, co Ty nie miałeś i gdzie ty nie byłeś. Powiem Ci jedno, w dupie byłeś i gówno widziałeś. Na pewno jesteś milionrem i masz lasek cały tabun. Pewnie walą do ciebie oknami i drzwiami. Skąd Ty się wziąłeś? Prywaciarz dał Ci wolne, że masz tyle czasu odpowiadać. Pewnie siedzisz na zasiłku i liczysz na tego typu kursy.
Napaliłeś się na scam bo w tytule była jedynka z sześcioma zerami, i pewnie dużo znaczków $ dookoła, w dodatku musiałeś podjąć decyzje w tym momencie, bo inaczej jedyna i niepowtarzalna okazja w promocyjnej cenie przepadnie na wieki...Jacuś sam powiedział, że człowiek stosujący jego kurs zarobi w ciągu 2 - 3 lat pierwszy milion.
W każdej swojej "opinii" dorzucasz "barany" i inne, o osobach mających inne od twojego zdanie. to nie hejt? Może zrób płatny poradnik na YT co nim jest, a co nie. Mam gdzieś co robi sobie jakiś Jacek z jakimiś komentarzami. POMYLILIŚCIE FORUM, PANOWIE najlepiej wiedzący biznesmeni. Jakim cudem nie mogłeś bez wejścia na Navi sprawdzić informacji o 600 jego stronach, a teraz nagle olśnienie? jaką masz teraz pewność że ta informacja jest prawdziwa? Jesteś na forum o zarabianiu pieniędzy, zamiast szukać tu metod zarządzania kasą i jej pomnażania możesz tylko ciągle pisać o wałku na marne trzy koła?Jak mylisz czyjąś opinie z hejtem to Ci współczuje. Mam do tego prawo, nie mam zamiaru nikogo obrażać. Widzisz, Jacek usuwa negatywne komentarze. Ot, taki ma kaprys jak mu coś nie pasi. Jak ktoś chce, niech płaci za ten kurs 3 tysiące złotych. Oki, jego sprawa. Wiesz inaczej wyglądałoby to, nawet przy tym kursie jakbyśmy nieco więcej wiedzieli chociażby o tych 600 stronach sprzedażowych.
Skoro już chcesz bawić się w udzielanie rad na forum, które jest poza obszarem Twoich zainteresowań, czytaj chociaż ze zrozumieniem.Kreaster pisze:Myślę, że to rozwieje wątpliwości czy szczekający YAPA i inni pseudo eksperci którzy pozjadali wszystkie rozumy świata mają rację, że info-produktów nikt nie kupuje, czy może rację ma ekspert w tej dziedzinie z branży od ponad dekady.
Na pewno jesteś mistrzem marketingu i zrozumiesz co teraz napiszę.dziabuch pisze: O Wartości towaru decyduje to ile ktoś jest skłonny za niego zapłacić.
Głównym problemem tego kursu jest mylny opis na wstępie.
Powinno być mniej więcej powiedziane czego on faktycznie dotyczy
[...]