FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Cashback
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cashback »

Proszę mi powiedzieć, na przykładzie dnia dzisiejszego, jak już macie zysk np. 5% i widzicie, że wartość Waszych transakcji nagle zaczyna spadać, to dlaczego ich nie zamkniecie, by zostać z jakimkolwiek zyskiem, tylko czekacie, aż minus będzie. Przecież 5 % w ciągu dnia to jest doskonały rezultat. a tak to dzień zakończył się ze stratą.

Cashback
Bywalec
Bywalec

Dobra, dzięki. Widać, że świeżak jestem :) choć dla mnie to trochę bez sensu.

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

Cashback, co prawda nie pracuje w tym serwisie, ale wyjaśnię ci tak na zdrowy rozsądek.

Zamieszczam obrazek poglądowy.

Jeśli za każdym razem zamykać pozycję, jak cena zawraca, to nigdy nie ugrasz więcej niż kilka pispów. Normalne jest, że cena musi zrobić korekte, nie może iść w góre/w dół jak linia prosta, musi jakieś schodki robić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Cashback
Bywalec
Bywalec

Dzięki za wyjaśnienie i jeśli można prosić o jakąś pochwałę dla użytkownika "kupidyn"

Cashback
Bywalec
Bywalec

Panowie, co to się ostatnio dzieje? 20% w dół w ciągu dwóch dni? Patrząc po wynikach jakie uzyskiwaliście w poprzednich latach a w tym roku, to wygląda to tak, jakby inwestowaniem pieniędzy zajmowali się teraz całkiem inni ludzie.
Powiedzcie czym takie duże straty są spowodowane?, pomijam tutaj brak szczęścia.
Życzę powrotu do formy zadowalającej Waszych inwestorów.

Awatar użytkownika
WIELKIXJAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: WIELKIXJAN »

Ostatnie pół roku to niestety konsolidacja na rachunku. Nie da się przewidzieć ani uniknąć takiego okresu, co jakiś czas będzie się zdarzał i mam nadzieje, że następna konsolidacja czy większy DD dopiero za kilka lat. System już dawno zasłużył na nasze zaufanie, więc nie będzie zmieniany.

pozdrawiam

Cashback
Bywalec
Bywalec

To pozostaje pytanie, czy warto teraz zainwestować w Wasze konto PAMM, czy trochę jeszcze jednak poczekać.

Jakie sygnały mogły coś takiego spowodować?...

van
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: van »

Witam
Piszę pierwszy post na tym forum ,ponieważ szukałem informacji na temat tego serwisu(fx trader) i trafiłem właśnie tu.
Chciałbym napisać że inwestycja w konto PAM była raczej z ciekawości(wyniki na stronie)dlatego ewentualne straty na szczęscie nie wpłyną na moją sytuacje finansową .
Teraz konkrety
Konto PAM 9 tygodni
Strata około 25%
Generalnie przez cały okres na minusie
Nie pisze tego żeby zniechęcic potencjalnych klientów ,tylko żeby napisać konkretny wynik finansowy przez ten krótki czas.
Mam nadzieje że wyniki finansowe zmienią się w nastepnych tygodniach
Pozdrawiam serdecznie

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

no.....teraz muszą zarobić 33% żebyś wyszedł na zero .....pozdrawiam :mrgreen:

van
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: van »

hannibal pisze:no.....teraz muszą zarobić 33% żebyś wyszedł na zero .....pozdrawiam :mrgreen:
Myślę że przy wynikach prezentowanych na stronce ,nie będzie to żadnym problemem :D

ODPOWIEDZ