Chodzi o to żeby zebrać jak najwięcej informacji i tak jak w innym wątku było znaleźć lub stać się mentorem

pozdrawiam
I też te szkolenia to właśnie szukam takich raczej bardziej uczących analizy rynku w stosunku do forexów. czy jest coś takiego?
Myślę że wszystkie te szkolenia zastąpić może jedna książka - AT - Murphego, sam nigdy nie byłem ale znajomi którzy byli na takich spotkaniach nic ciekawego do tej pory nie reprezentują.Bartowski Michał pisze:Nie, no ja raczej nazywam siebie początkującym raczej wolę zbierać informacje i być jak najbardziej poinformowanym![]()
I też te szkolenia to właśnie szukam takich raczej bardziej uczących analizy rynku w stosunku do forexów. czy jest coś takiego?
Właśnie m.in. dlatego nigdy nie byłem na takim szkoleniu, bo wydaje mi się, że brokerom zawsze będzie zależało na tym, żeby wypromować swoje usługi i zachęcić ludzi. Poza tym mam wątpliwości, czy takie szkolenia mogą faktycznie nauczyć czegoś więcej niż to, czego sami możemy się nauczyć przeglądając fora dyskusyjne takie jak to oraz inne, czytając książki oraz przede wszystkim spędzając czas przy wykresachDamadaR pisze:Moje zdanie takie, że można by było pójść na takie szkolenie, które nie jest organizowane przez brokera, bo z mojego doświadczenia na szkoleniach u brokera pokazują tylko świetne możliwości forexu, a nie pokazują żadnych zagrożeń, jednym słowem szkolenie takie, musi być przeprowadzone przez jakieś niezależne instytucji
O kolego, nie nie, poczytaj tu mój postBartowski Michał pisze: Myślę, że profesjonalizm użytkowników forex jest w interesie brokera.