Darmowi brokerzy - dla poczatkujacych

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Blecho
Bywalec
Bywalec

Darmowi brokerzy - dla poczatkujacych

Nieprzeczytany post autor: Blecho »

Witam
Temat ten jest dla tych, ktorzy sa poczatkujacymi na rynku Forex, oraz nie posiadaja narazie funduszy na granie na forexie, a chcieliby sprobowac sil gry na prawdziwym rynku i to bez zadnego ryzyka:D
Oto brokerzy ktorzy daja "jakis" bonus odrazu po otwarciu konta:

1.Plus500 - dostajecie 50 zl za darmo do gry http://www.plus500.pl
2.10pips - to samo co wyzej http://www.10pips.com
3.IBfx - dostajecie 50 $ na start za darmo http://www.ibfx.com
4.eForex - dostajecie 25$ na start za darmo http://www.eforex.com/landing/page_link ... d=ourmoney
5.AVAFX daje 100$ na poczatek

1 i 2: Bonus otrzymujecie odrazu po zatwierdzeniu telefonicznym
3.Bonus otrzymujecie na platforme MetaTrader4 w ciagu 3 dni od zaakceptowania konta. Promocja trwa do konca listopada.
4.Bonus otrzymujecie w ciagu 2 dni od zatwierdzenia konta.

Pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, 13:11 przez Blecho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Spragniony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spragniony »

Blecho pisze:chcieliby sprobowac sil gry na rynku i to bez zadnego ryzyka:D
to najlepiej na demo zobaczyc jak to wygląda i nauczyc sie stosowac jakis system i pozniej wplacic sobie 50 $ do admirala i zobaczyc real. nie ma wiekszego sensu bawic sie w te bonusy.
Yes, I can

Blecho
Bywalec
Bywalec

no wlasnie jest sens grac na takich bonusach. Bo sama swiadomosc ze to prawdziwa kasa, ktora mozna pomnozyc i pozniej wyplacic daje ogromna roznice miedzy gra na demie a na real. Wchodza emocje i poczatkujacy moze nauczyc sie grac na emocjach nie swoja kasa, nie ponoszac zadnego ryzyka:D
pozdro:P

Awatar użytkownika
Spragniony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spragniony »

Blecho pisze:Wchodza emocje i poczatkujacy moze nauczyc sie grac na emocjach nie swoja kasa, nie ponoszac zadnego ryzyka:D
wg mnie na takiej kasie, ktorej straty sie nie odczuje to bedzie gra jakby miedzy real a demo. dopiero jak wplacisz swoje pieniadze i swiadomosc ze mozna je stracic, wtedy emocje zaczynaja platac figle.
Yes, I can

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Spragniony pisze:wtedy emocje zaczynaja platac figle.
Moim zdaniem, jak ktoś ma "problemy emocjonalne w trakcie gry" może po prostu powinien dać sobie spokój?

Co do bonusów, sam korzystałem z wielu bonusów grając w pokera. Zresztą w pokera nigdy nie grałem za własne pieniądze, bo zawsze wydawało mi się to bardzo głupie. Szkoda kasy, ale jak dają za darmo to czemu nie?

Mogę tylko powiedzieć, że w końcu doszedłem do takiego poziomu, że z głupich 5 USD, które dostałem w jakiejś promocji na Pokerstars, zrobiłem kilka tys. USD. Co więcej, uważam że na Fx też jest to jak najbardziej możliwe, choć sam nie korzystałem z takich promocji na Forexie.

Dlatego moim zdaniem warto. Szczególnie jak ktoś dopiero zaczyna i nie zamierza wpłacać zbyt dużo, co zresztą jest rozsądne. Jak dają kasę, trzeba brać, a nie dumać nie wiadomo nad czym. Nawet jeżeli jest to tylko 50 USD..
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

Spragniony pisze:
Blecho pisze:Wchodza emocje i poczatkujacy moze nauczyc sie grac na emocjach nie swoja kasa, nie ponoszac zadnego ryzyka:D
wg mnie na takiej kasie, ktorej straty sie nie odczuje to bedzie gra jakby miedzy real a demo. dopiero jak wplacisz swoje pieniadze i swiadomosc ze mozna je stracic, wtedy emocje zaczynaja platac figle.
No może tak byc ale do momentu az np. z tych 50$ zrobimy 200$ albo wiecej, wiec jak dla mnie to te 50$ albo szybko pomnożymy albo starcimy, jezeli uda nam sie pomnozyc, to te pomnozone 50$ staje sie kasą, której juz nie chcemy stracic wiec gra robi sie real a nie demo.
Osobiscie nie kozystam ale chyba sie skusze.

Też dostałem od PokerStrategy 50$ :) w kwietniu a tydzien temu wyplacilem prawie 450$, tak dla spokoju bo ustawa hazardowa i nie wiadomo co to bedzie, chodz wiem ze PO gowno może mi zrobic i tak bede grał.
I uwazam ze to nie bylo tylko demo bo po 100 150 200$ juz nie chcialem starcic tego co dostalem a juz napewno tego co sobie ugrałem .

N_Tesla
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: N_Tesla »

Blecho czy jesteś pewien, że AVAFX daje 100$ bonusu tylko za otwarcie konta bez pierwszej wpłaty?

atsimer
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: atsimer »

Nie, AVA nie daje bonusu.

Natomiast nie wiem o co chodzi IBFX... Niby daje, konto mam otwarte już 10 dni temu a bonusu nie ma.... Pewnie trzeba coś wpłacić ;> ?

N_Tesla
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: N_Tesla »

Ja dostałem bonus po trzech dniach od otwarcia konta w IBFX (bez wpłacania). Powinieneś pogadać z kimś z supportu.
Pozdrawiam!

Blecho
Bywalec
Bywalec

pomylka moja, avafx nie daje bonusu bez wplacania, sorka, zaraz zedytuje post. Co do IBFX, to musisz wyslac swoje ID photo, podpisany W8 certyfication, i to wszystko wyslac do nich, najlepiej pogadaj z supportem live, i podaj im swoje dane osobowe i napisz ze chcesz wszystko zalatwic na zywo tu i teraz, mi zalozenie konta zajelo 15 minut przez support live, po czym napisali ze konto mam juz zalozone i zebym czekal 3 dni max na bonus.

/fuck nie moge zedytowac 1 postu juz;/

ODPOWIEDZ