Fxopen
Dawno temu u nich grałem... Mam złe wspomnienia. Egzekucja była taka sobie, a najwięcej problemów było z serwerami. Bywało, że się rozłaczały i nie łączyło ponownie np. z innym. Trzeba było go zmienić ręcznie samemu. Niby nic poważnego ale jak gra się EA i wychodzi się z założenia, że EA jest po to by nie siedzieć przed komputerem to można się lekko zdenerwować po takiej akcjiDunpeal pisze:napiszcie mi co sadzicie o brokerze co nazywa sie Fxopen

Na poważną grę nie polecam choć może coś się u nich zmieniło na lepsze.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- tomislater
- Stały bywalec
raposo pytanie do Ciebie trochę ogólniejsze chłopaki tu piszą że jest 1 serwer u brokera tz innych brokerów niż Fxopen na realu badż kilka które działają automatycznie jak jeden.To może w przyszłości mieć kolosalne dla nas znaczenie.Jak się przed tym bronić?.Pytać np. solidnego brokera za nim otworzymy rachunek jak to jest u niego oraz w przypadku jakichkolwiek problemów przełącza automatycznie na dobry serwer?.Czy Twoim zdaniem takie postawienie sprawy rozwiąże potencjalne problemy z tym?.
Pozdrawiam.
Ps. jak sądzisz czy takie problemy z serwerami mają też solidne instytucje jak np.IB,UBS itp.
Dodano po 34 minutach:
Ps. Wyczytałem że UBS,DB mają najpoteżniejsze serwery na FX jak sądzicie czy to nie jest jedna z przyczyn że te instytucje są postrzegane jako jedne z najlepszych?.Czy my nie interesując się tym tematem nie popełniamy istotnego błędu?.
Pozdrawiam.
Ps. jak sądzisz czy takie problemy z serwerami mają też solidne instytucje jak np.IB,UBS itp.
Dodano po 34 minutach:
Ps. Wyczytałem że UBS,DB mają najpoteżniejsze serwery na FX jak sądzicie czy to nie jest jedna z przyczyn że te instytucje są postrzegane jako jedne z najlepszych?.Czy my nie interesując się tym tematem nie popełniamy istotnego błędu?.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- tomislater
- Stały bywalec
tomislater tylko to jest odpowiedż na zasadzie że jakość to będzie.Prosiłbym kogoś kto się trochę zna na tym o podzielenie się swoimi przemyśleniami.Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Fxopen ma parę serwerów ale jest tam problem z automatycznym ponownym zalogowaniem itd. Jak się przed takim czymś bronić? Zmienić brokerazz pisze:chłopaki tu piszą że jest 1 serwer u brokera tz innych brokerów niż Fxopen na realu badż kilka które działają automatycznie jak jeden.

Problemy z serwerami może mieć każdy, zarówno największy broker jak i najmniejszy - to tylko technika, która bywa zawodna. Tu bardziej chodzi o częstotliwość występowania usterek i szybkość ich rozwiązywania. "Potęga" danej instytucji może być atutem ale sam tam nie grałem (i szczerze powiedziawszy nie potrzebuję tego) więc nie wiem czy jest tam tak super, a to może pokazać tylko praktyka.zz pisze:Ps. jak sądzisz czy takie problemy z serwerami mają też solidne instytucje jak np.IB,UBS itp.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu