Scalping:
Methodical scalping (picking) is not allowed. Grid/Martingale-type strategies and expert advisers are prohibited, because they lose clients' money while overloading our servers. See your trading agreement for details.
Nie zauważyłem, że jest zakładka po polsku. Z tym non swap to tak nie do końca...
tak, nie ma problemu z używaniem Expert Advisers, pod warunkiem, że
nie są one programami skalpującymi, gdyż skalpownie jest zabronione w
naszym systemie.
Z poważaniem,
Dariusz Makowiecki
FX Clearing Canada
TO mamy odpowiedź
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO
tak, nie ma problemu z używaniem Expert Advisers, pod warunkiem, że
nie są one programami skalpującymi, gdyż skalpownie jest zabronione w
naszym systemie.
Z poważaniem,
Dariusz Makowiecki
FX Clearing Canada
Tylko co dla niech oznacza skalpowanie..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Powiem tak cała procedura zakładania konta wysyłania scanów i depozyt na sofcie 20-30 min.
Depozycik z moneybookersa po meilu po 2 min na sofcie.
dodali mi bonusa
Zapusciłem tam EA i zobaczymy jak to będzie z wyplatami. Ważne żeby wypłacali kase.
Co do tego nazwiska to ja też z tym samym gościem się kontaktowałem ale wczoraj odpowiedz dostalem od kobiety, a w dzień normalnie od polskiego gościa.
Co do moneybokersa to w avafx mają depozyt z moneybokers.
W IB zajeło mi otworzenie konta 3 tygodnie lol depozycik poszedl i po 5h kase dalej nie ma niby 1-2 troche to sporo.
Zobaczymy jak ci sięsprawdzą i nie będzie kłopotów z wypłatami to zostaniemy tu pod EA
Pozdrawiam
Dodano po 3 minutach:
Dodam jeszcze, że poszukują partnerów.
jak ktoś zainteresowany żeby troche zarobić na wprowadzaniu to proszę się skontaktować z nimi
Dodano po 10 godzinach 22 minutach:
Witam
Nom i pierwsze rozczarowanie dziś odpalam VPS i patrze jak EA chodzi i się zrobił margin 250% to mowie dopłace sobie żeby bezpiecznie się wybronilo, a już obecnie to max wybicie bylo i co się dzieje?
czekam 10 min po meilu jak wczoraj i nic czekam 20 min i nic depozytu nie dodali a margin sie zaczyna troche topic no jak przekroczyło 100 zaczło mi zamykać zlecenia.
W taki sposb zczysciło mi 80% depozytu z ich winy.
Albo się zawsze robi szybkie depozyty ale się wali w h...
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO