DayTrading: Piątek 18.07.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 18.07.2025

Nieprzeczytany post autor: baxik »

navik pisze:
18 lip 2025, 16:46
NQ ( nie gram go ) u mnie był szczyt na 23319.25 zasieki zadziałały, pytanie czy tylko na chwile czy na dłużej i czy bedzie głębiej w dol ?
NAVIK
trzymasz kakao czy odpuscileś :?:
taka projekcja
Przegapiłem lki przez te luke ale jakby spadło ciut w poniedziałek to czemu nie
na razie to z dlugiej pokryli u mnie lukę :568:
lubie takie ustawienie na wykresie na elki 7200 na slke a tp do nieba :P :D /ostatnio mialem z wyzej 9200 eski i to bylo ładne jebniecie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Zamknąłem. Na weekend staram się nie zostawiać pozycji.
Moze być tak jak rysujesz. Ja będę szukał wejścia w L, ale nic na siłe. Jak bedzie coś wyraźnego to wtedy bedzie akcja - reakcja.
Nie chce sie upierać przy swoich racjach. Kakao nie wybacza pomyłek :wink:

Poziom 8k mnie interesuje , w sensie jak sie zachowają na nim i czy wrócą do niego . Długo utrzymywali go jako wsparcie i w końcu połamali. Wypadałoby go od dołu przetestować czy będzie mocnym oporem czy moze to był tylko „wypadek przy pracy”, że go połamali. Mieli tez bardzo duży problem żeby wrócić na 8500 jak poziom 8k był wsparciem , co tez uważam za oznakę słabości.
Na W1 naruszyli sma100 i zeszli na chwile poniżej niej , co prawda wyciągnęli to naruszenie w górę na koniec tygodnia no ale jakoś tak nie jestem zbyt mocno przekonany, że to koniec spadków. Ale S grał nie będę ( nawet jakby mieli zejść do zera :lol: ) Raczej bede szukał wejścia w L- taka natura byka :p

Enylej .. poziom 8k jest takim dla mnie poziomem decydującym. Jak go wybiją to wtedy będę widział szanse na to co narysowałeś. Jak sobie nie poradzą z poziomem 8k to będę zakładał zejście poniżej 7 k.
Zobaczymy.
Akcja - reakcja .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

EURUSD_2025-07-20.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany