Zamknąłem. Na weekend staram się nie zostawiać pozycji.
Moze być tak jak rysujesz. Ja będę szukał wejścia w L, ale nic na siłe. Jak bedzie coś wyraźnego to wtedy bedzie akcja - reakcja.
Nie chce sie upierać przy swoich racjach. Kakao nie wybacza pomyłek
Poziom 8k mnie interesuje , w sensie jak sie zachowają na nim i czy wrócą do niego . Długo utrzymywali go jako wsparcie i w końcu połamali. Wypadałoby go od dołu przetestować czy będzie mocnym oporem czy moze to był tylko „wypadek przy pracy”, że go połamali. Mieli tez bardzo duży problem żeby wrócić na 8500 jak poziom 8k był wsparciem , co tez uważam za oznakę słabości.
Na W1 naruszyli sma100 i zeszli na chwile poniżej niej , co prawda wyciągnęli to naruszenie w górę na koniec tygodnia no ale jakoś tak nie jestem zbyt mocno przekonany, że to koniec spadków. Ale S grał nie będę ( nawet jakby mieli zejść do zera

) Raczej bede szukał wejścia w L- taka natura byka
Enylej .. poziom 8k jest takim dla mnie poziomem decydującym. Jak go wybiją to wtedy będę widział szanse na to co narysowałeś. Jak sobie nie poradzą z poziomem 8k to będę zakładał zejście poniżej 7 k.
Zobaczymy.
Akcja - reakcja .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...