DayTrading: Wtorek 15.07.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Wtorek 15.07.2025

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
A`M a Tor
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Wtorek 15.07.2025

Nieprzeczytany post autor: A`M a Tor »

Witam po duugiej przerwie wszystkich grających.
Siedzę w Skach na gazie. Jakie są wasze predykcje, przypuszczenia i obserwacje odnośnie tej mojej pozycji i tego instrumentu.
Uśrednioną cenę mam 3.300, mały procent depozytu, sl na 3.600 tp 2.999.
Będę i tak grał swoje ale czekam na wszelkie wasze sugestie.

Piszę tego posta bo widzę że to forum umiera, a darzę je sentymentem i chciałbym móc poczytać też o waszych zagraniach, strategiach itp.
a jedyne jak mogę pomóc to samemu być jakoś aktywnym.
Pozdrawiam wszystkich fighter`ów rynków.
Zieloności na rachunkach :)

Romekkkk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Romekkkk »

hey, a skąd ten pomysł ze SL na 3,6? np. jeśli dziś cena pójdzie na na 3,63-3,65 i spadnie do Twojego TP

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

BAX moze ty mi powiesz, to forum idzie do zamkniecia czy jak ? Gdzie sie przenosicie ?
-------

Zabka od $ trzymaj sie z daleka dobrze ci radze tak jak radzilem zamieniac ten szit na gold kto tak zrobił dzis jest 200% do przodu.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

A`M a Tor
SKI NA GAZIE to wg mnie dobry pomysł opor jest na 35 wyrazny z linii na razie
z tym ze to usrednianie zaczales w miejscu gdzie luka pokryja luke i pojdzie w gore tak zakladam
Czyli do 33 moze 33,5 mniej wicej tAK JAK TWOJA SREDNIA

do setki
martewisz sie o dolara
KROL JEST TYLKO JEDEN

Dolar amerykański pozostaje najbardziej dominującą walutą światową. Według danych SWIFT udział dolara amerykańskiego w globalnych płatnościach wynosi obecnie 48%, co jest najwyższym wynikiem od 13 lat. Odsetek ten jest dwa razy większy niż euro i 16 razy wyższy niż chiński juaN
nie mam pojecia czy forum zamkna a isc nie ma gdzie przynajmniej ja miejsca nie znam bo normalnego forum juz nie ma :568:

jak wykres
wg mnie do luki i do gory :568: :568: :568:
ja mam procz malej lki mocne ski ale wyzej 3,4 ssssssssssssssycze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2025, 15:39 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Romekkkk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Romekkkk »

na razie to dt na gazie, 10 pkt w dół, w górę i dopiero te TP IMO

Awatar użytkownika
A`M a Tor
Stały bywalec
Stały bywalec

@Romekkkk muszę mieć jakiś target wyjścia z pozycji bo tak jak mówisz to można zawsze myśleć, mogą zrobić i 4,2 i zawrócić. Ta wielkość straty jest dla mnie do zaakceptowania bo wcześniej zarobiłem tyle na wti. Czyli w najgorszym wypadku będę na zero za ten miesiąc :)
@setka Żabka to do mnie, tak? No ja $ mam trochę w papierze, ale to na czarną godzinę, lubię mieć trochę gotówki w różnych walutach. Może dokupię bo cena dobra ale nie dużo, max parę tys.

Awatar użytkownika
A`M a Tor
Stały bywalec
Stały bywalec

@Bax zobaczymy jak będzie, Ty grasz bardziej intraday z tego co pamiętam, ja po kilka tygodni trzymam pozycje, także w sumie jak się uda to potrzymam tę pozycje do 2 z przodu. Jak mi wybije sl to też pewnie będę brał S`ki tylko wyżej

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

A`M a Tor pisze:
15 lip 2025, 15:43
@Bax zobaczymy jak będzie, Ty grasz bardziej intraday z tego co pamiętam, ja po kilka tygodni trzymam pozycje, także w sumie jak się uda to potrzymam tę pozycje do 2 z przodu. Jak mi wybije sl to też pewnie będę brał S`ki tylko wyżej
poszukaj
ja pokazuje gdzie indziej na FORUM to co kasuje :?: Tusobie tylko ble ble ble tam robie i nie gadam :P
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

ODPOWIEDZ