Od kilku miesięcy rozwijam własnego bota handlowego, który:
Dodatkowo:
Odpalasz bota (.exe) – nie trzeba instalacji
Bot automatycznie instaluje wszystki potrzebne rzeczy, wyszukuje również automatycznie foldery do których kopiuje potrzebne do działania pliki, pobiera na bieżąco dane o otwartych pozycjach, historii, cenach bid/ask z metatradera5, monitoruje połączenie z internetem oraz z tunelem. Możesz na bieżąco zamykać oraz otwierać pozycje z panelu bota. Pobiera również dynamicznie liste symboli dostępnych w metatraderze5, wiec zawsze masz wszystkie dostępne u brokera instrumenty do handlu. Posiada też generator alertów, które po prostu wklejasz w pole message w alercie trading view i na tej podstawie również otwiera sie pozycja w mt5.
Jedyne wymagania to zainstalowany system windows oraz mt5
Bot posiada licencje, przy pierwszym uruchomieniu generuje się numer który podsyłasz do mnie a ja generuje plik który wystarczy wrzucic do folderu z botem i tyle. Testuję to już od 3 miesięcy ale chciałbym zebrać opinie.
Masz już strategię w TradingView?
Używasz MT5 i chcesz przetestować automatyzację?
Daj znać w komentarzu lub napisz na priv – wyślę Ci plik, pomogę podłączyć, możesz sprawdzić na demo
Niczego nie sprzedje, potrzebuje tylko opinii i feedbacku bo mam jeszcze kilka pomysłów ale najpierw chciałbym sprawdzić czy to w ogóle ma sens:) w załączniku podsyłam foto, mam też krótkie video. Jeśli ktokolwiek chciałby wziąć udział w stworzeniu czegoś zajebistego to zapraszam do kontaktu. Można pisać tutaj albo na mail: krychhha91@gmail.com
Pozdrawiam