Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Poniedziałek 21.04.2025
Re: DayTrading: Poniedziałek 21.04.2025
dolary
nie zrobili promocji z cena na dolce na święta to zrobili w 2 dzien świat
u mnie 3,705 R
Kto chciał i mogł to kupił
edek
wyzej 1,15
a miał być znowu pod parytet 
i indeksy tez w nocy w dół niezle
waląąąąąąąąąąąaa
GAZ
kasowy połowka dokładniej 25koła zostawiam
spora luka do krycia znowu

nie zrobili promocji z cena na dolce na święta to zrobili w 2 dzien świat
u mnie 3,705 R
Kto chciał i mogł to kupił
edek
wyzej 1,15

i indeksy tez w nocy w dół niezle

GAZ
kasowy połowka dokładniej 25koła zostawiam
spora luka do krycia znowu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

eur/dol
jest otwarcie na 138fbooooooooooooooooooooo dolar wtedy mozliwy nawet nizej 3,66
wyjscie nad 1,15 bardziej wyrazne niz teraz to propozycja zmiany kierunku na edku w srednim terminie
to z moich kresek prognoza
Musze to stwierdzic ze tym ruchem na edku to wyraznie zachwiali mą wiare w dolary wyraznie wyzej 4ki na jesieni
troszkę rozwalaja moje zalozenia dzisiaj na dolce w tym roku
zwłaszcza jesliby pusciło to wsparcie na 3,7/techniczne to wg mnie by byc mogła
masakra
jest otwarcie na 138fbooooooooooooooooooooo dolar wtedy mozliwy nawet nizej 3,66

wyjscie nad 1,15 bardziej wyrazne niz teraz to propozycja zmiany kierunku na edku w srednim terminie

to z moich kresek prognoza

Musze to stwierdzic ze tym ruchem na edku to wyraznie zachwiali mą wiare w dolary wyraznie wyzej 4ki na jesieni

troszkę rozwalaja moje zalozenia dzisiaj na dolce w tym roku

zwłaszcza jesliby pusciło to wsparcie na 3,7/techniczne to wg mnie by byc mogła

ani o tym pisać

Złoto 3400 prawie. W Hongkongu Azja kupuje etfy na złoto żeby uciec przed kryzysem. Kakao kawa złoto.
ropa 300b
gaz 12k lki
mam sp500
gaz 12k lki

mam sp500

ani o tym pisać

Nie mogą przebić sufitu na złocie. 3400 nie do pokonania narazie, czy to już ta słabość czy podpucha? Comex futures przebił 3400 ale pisze o xauusd. Zlecenia sprzedaży ustawiłem na 3390 z ciasnym sl.
no ostrzegalem z tym $ to sie smialiscie ze mnie i kupowalem zloto to teraz sobie mozecie nim buty wyłozyc jako podklad na zime.
żarty sie skonczyly kierunek 3.0 i nizej a potem IIIWś. zacznie sie bal jak chiny zaczna wywalac obligi us jako smieciowe i oglosza koniec rozliczen w dolarach i nowa walute rozliczeniowa. to kwestia tego roku.
żarty sie skonczyly kierunek 3.0 i nizej a potem IIIWś. zacznie sie bal jak chiny zaczna wywalac obligi us jako smieciowe i oglosza koniec rozliczen w dolarach i nowa walute rozliczeniowa. to kwestia tego roku.
Pewnie pewnie setka. Masz jakieś kompleksy z tym kto się śmieje a kto nie. Więcej dystansu do siebie. Ja zarabiam w dolcach i jestem do nich przywiązany, takich jak ja jest na świecie dużo. Panika jeszcze się nie zaczęła, ale jak trwoga to do dolca. Chiny nikogo nie zaatakowały, jeszcze.
Co do złota to jest mocno przewartościowane, z technicznego punktu gdzie widzicie pivot? Jakakolwiek teoria mile widziana. Pszenicę i gaz zostawiłem ze względu na taryfy i nieznajomość następstw szalonej wojny celnej.
Pchają złoto bez opamiętania.
Co do złota to jest mocno przewartościowane, z technicznego punktu gdzie widzicie pivot? Jakakolwiek teoria mile widziana. Pszenicę i gaz zostawiłem ze względu na taryfy i nieznajomość następstw szalonej wojny celnej.
Pchają złoto bez opamiętania.
USD-PLN struktura mocno przypomina 3 Drive
yhy, z pol roku temu tez takie gadki były......... usrańskich darmozjadow i nierobow to juz tylko wojna swaitowa moze uratowac, skonczylo sie uslugiwanie..........