DayTrading: Czwartek 10.04.2025
Re: DayTrading: Czwartek 10.04.2025
Nie podoba mi sie i to bardzo . Jak to miało rosnąć ( dzis ) to nie powinni tak nisko schodzić . A oni sie rozpędzają , widać .
Na pivocie ( 5195) sprobuje L . Ale nie będę sie upierał przy nim bo szybko jadą w dol . Za szybko .
Na pivocie ( 5195) sprobuje L . Ale nie będę sie upierał przy nim bo szybko jadą w dol . Za szybko .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Proponowałem kilka lat temu spólaża....potrafię wykorzystać ptencjał i nie tylkonavik pisze: ↑10 kwie 2025, 17:38Taaa... poziomy mam obcykane jak nikt , tylko właśnie z tą kolejnością coś nie teges ... dlatego wciąż za kołkiem siedze![]()
Smichy śmichami ale mi tam do smichu nie jest . Wczoraj było zajebiscie a dzis juz zajebiscie nie jest . Miało iść w górę przecież .
Pivot d1 to dopiero 5195 ! A mi to już teraz sie nie podoba w ogole .
A jak chcą zgasić całkowicie ten wczorajszy wystrzał ? Qrwa . Cały misterny plan sie juz sypie.
.........
Jest jeden plus mysle z tego wszystkiego ....przynajmniej było mozna wczoraj poczytać sporo farmazonów które wkleiłem .... zawsze to jakaś rozrywka i odmiana na forum w dziale DT![]()

navik dawaj poziom, będziem brać elżunie
weż pod uwagę zmianę trendu
Poszło
L po 5195 - pivot D1
L po 5195 - pivot D1
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ja nygusa gram ale maciora mówi wszystko.
Nie graj w łapki tylko dawaj poziom od którego się odbiją.
poszło w elkę
A skąd mam wiedzieć od jakiego poziomu sie odbiją?
Zakładałem ze to bedzie pivot
Bo zazwyczaj pivot z D1 ( jeszcze takiej dużej D1 ) to nie jakaś popierdolka . Zazwyczaj tak było ze reakcja była , ale to były inne czasy , jak pomarańczowego nie było przy korycie

Zakładałem ze to bedzie pivot

Bo zazwyczaj pivot z D1 ( jeszcze takiej dużej D1 ) to nie jakaś popierdolka . Zazwyczaj tak było ze reakcja była , ale to były inne czasy , jak pomarańczowego nie było przy korycie

no to pod dolarku za to CHF rośnie, dobrze ze ze szwajcara wyskoczylem, rozejrze sie nizej 0,8xx