DayTrading: Wtorek 08.04.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Wtorek 08.04.2025

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 08.04.2025

Nieprzeczytany post autor: baxik »

sp500
1,5ktr
gaz
8k lki
ropka
100b lki
w zasadzie po robocie nara
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

baxik
Fanatyk
Fanatyk

sp500
1ktr
GAZ kasowy 5k lki
gaz ktr czerw bp :568:
wykanczalnia :P /postoje z noku i poczekam na jakies wejscie nara
sp500 klin podazowy
gaz trojkat popytowy
setka
jak tam to twoje złoto :!: :5 bo ja widze ok 3koła :568: /to gdzie te 3600

baxik
Fanatyk
Fanatyk

dolary
teraz tak z 3,87 :568: projekcja :568:
seta niech Ci bedzie ele złoto :P

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pako5033 »

baxik pisze:
08 kwie 2025, 08:16
dolary
teraz tak z 3,87 :568: projekcja :568:
seta niech Ci bedzie ele złoto :P
Dobrze by było, jakby tam zeszli lub chociaz na 3.88-89 bo mozna by było dołaczyć a tak to dupa wołowa, bo idą na 4 zł i zrobią to w tym tygodniu max środa, bo zjebany funt idzie na 1.25 xDDDDDDDDDDDDDDD Dobrze ze tego ścieka nie dotykam, bo w czwartek było 1,32 a teraz jest 1.27 . 500 pipsów w 3 dni xDDDDDDD a to jeszcze nie koniec. Dobrze ze nauczyłem się i szybko się przyzwczajam to takiej zmienności, bo wiele juz w zyciu widziałem, ale dla laika taka zmiana moze skonczyć się wyzerowaniem depa...
www.forex-nawigator.pl

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

dla mnie to oniszukaja pretekstu do rozpoczecia kolejnej rundy solidnego dodruku w usa i sami zobaczycie jak za raz zaczna ratowac rynki kasiorka z drukarki takze na te spadki indexow bym sie nie nastawiał za bardzo....... $ musi poleciec w doł. a zloto to ja trzymam jako emeryture a nie na handel, moze zejsc nawet na 2000 to chetnie dokupie..... choc nie ukrywam ze ciut spieniezylem.

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

setka pisze:
08 kwie 2025, 11:41
dla mnie to oniszukaja pretekstu do rozpoczecia kolejnej rundy solidnego dodruku w usa i sami zobaczycie jak za raz zaczna ratowac rynki kasiorka z drukarki takze na te spadki indexow bym sie nie nastawiał za bardzo....... $ musi poleciec w doł. a zloto to ja trzymam jako emeryture a nie na handel, moze zejsc nawet na 2000 to chetnie dokupie..... choc nie ukrywam ze ciut spieniezylem.
W 90% masz rację, bo recesja jak będzie to dopiero w 2 kwartale w przyszłym roku według mojej analizy, bo $$ jeszcze nie zaliczył dołka który nas czeka tak jak na EUR/PLN który powinien zejść poniżej 4 zł ( a przynajmniej ja tak sądzę a nawet 3.89). A co do złota to w tym roku tego nie doświadczysz, a śmiałbym twierdzić ze juz nigdy tam nie zejdzie . W tym roku jak się dobrze rozpędza oczywiście musza dokończyć korektę, którą aktualnie robią to do końca to i ze 4k zaliczą do końca roku

Na razie trzyma go 1.61% fibo dla ułomków, które działa jak mu się podoba, ale uznajmy ze działa, kolejne poziomy to jak widać, 3.600 i 4.200 ale 4k wydaje się najbardziej prawdopodobne, bo to równa liczba, a oni lubią równe poziomy :P A co będzie to pozujemy zobaczymy.

USD/PLN będzie się jeszcze bujał w rang-u 3.70 4 -4.10 pewnie z rok a śmiem twierdzić ze poleci nizej :) ale to w przyszłym roku
www.forex-nawigator.pl

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

jak wlacza dodruk to oczywiste ze gold dalej up, sam sie czaje na dokup.

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

setka pisze:
08 kwie 2025, 12:02
Bed dodruku pójdą, bo kapitał z rynku amerykańskiego a dokładnie akcji ucieka gdzie indziej, a gdzie to juz chyba nie musze mówić. Teraz czytam, ze EU ma wprowadzić cła odwetowe które wejdą w życie 16 maja, więc $$ powinien zaliczyć nowy dołek właśnie wtedy +- kilka dni. Być może 3.70 :) . Cła cłami, ale przynajmniej ruchy są konkretne na wszystkim:). W jeden tydzień można zarobić na dobre auto, lub stracić xDDDD.
Przynajmiej coś się dzieje a nie konsolka i ruchy 50 pipsów w tydzień xD
www.forex-nawigator.pl

baxik
Fanatyk
Fanatyk

setka pisze:
08 kwie 2025, 12:02
ja tam sie nie czaje tylko lki walęeeeeeeeeee
:568: złoto
25k lki
do 2k to przesada boby poszedl sygnal ale tak do 2800 to ja chetnie bym wszedl :568:

Zablokowany