Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Czwartek 20.02.2025
Re: DayTrading: Czwartek 20.02.2025
dolce 35k
ropa 400
teraz
gaz
14k
ropa 400
teraz

14k
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

gaz
jak szalec to po całosci /dokladka esek znowu/
10k ski graja
300b ropka ski i nara
jak szalec to po całosci /dokladka esek znowu/
10k ski graja

300b ropka ski i nara
ani o tym pisać

dobicie leszcza
20k zostaje
i to jest to o co tu się gra nara
20k zostaje

i to jest to o co tu się gra nara
ani o tym pisać

gaz
az przyjemnie patrzec
14k ski trafiony prawie zatopiony
po wzroscie rynek juz wyzej 15 duzych pkt w dół normalnie bajkaaaaaaaaaaaaaaa
az przyjemnie patrzec
14k ski trafiony prawie zatopiony

po wzroscie rynek juz wyzej 15 duzych pkt w dół normalnie bajkaaaaaaaaaaaaaaa
ani o tym pisać

smiechu warte
trumpek a ukraina
- My tylko dajemy nasze pieniądze, a mieliśmy umowę opartą o metale ziem rzadkich i inne rzeczy, ale oni (Ukraińcy - red.) złamali tę umowę. Złamali ją dwa dni temu - mówił podczas wystąpienia w Miami Donald Trump. To kolejne oskarżenia pod adresem strony ukraińskiej w ostatnich kilkudziesięciu godzinach. Republikanin znowu określił Wołodymyra Zełenskiego mianem dyktatora, który od trzech lat nie zrobił nic dla zakończenia wojny.Wczorajsza zdrada Ukrainy przez prezydenta Donalda Trumpa, jako pełne absurdalnych kłamstw (rzekome 4% poparcia wyborców dla prezydenta Żełeńskiego) i kuriozalnych twierdzeń (Ukraina miała trzy lata, żeby się dogadać z Rosją, więc nie zasługuje na miejsce przy stole
normalne jajca
dolarek
proba zejscia znowu pod 4keeee
dobrze bo 1/3 gra juz
kliny popytowe nawe do 4,1
trumpek a ukraina

- My tylko dajemy nasze pieniądze, a mieliśmy umowę opartą o metale ziem rzadkich i inne rzeczy, ale oni (Ukraińcy - red.) złamali tę umowę. Złamali ją dwa dni temu - mówił podczas wystąpienia w Miami Donald Trump. To kolejne oskarżenia pod adresem strony ukraińskiej w ostatnich kilkudziesięciu godzinach. Republikanin znowu określił Wołodymyra Zełenskiego mianem dyktatora, który od trzech lat nie zrobił nic dla zakończenia wojny.Wczorajsza zdrada Ukrainy przez prezydenta Donalda Trumpa, jako pełne absurdalnych kłamstw (rzekome 4% poparcia wyborców dla prezydenta Żełeńskiego) i kuriozalnych twierdzeń (Ukraina miała trzy lata, żeby się dogadać z Rosją, więc nie zasługuje na miejsce przy stole
normalne jajca
dolarek
proba zejscia znowu pod 4keeee
dobrze bo 1/3 gra juz
kliny popytowe nawe do 4,1
ani o tym pisać

gaz
10k ski i to tyle
10k ski i to tyle
ani o tym pisać

- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Kawa h1
Europejski Bank Centralny odnotował rekordową stratę w 2024 r., co jest wynikiem agresywnych reakcji politycznych na rosnącą inflację i wcześniejsze okresy słabego wzrostów cen. Ubiegłoroczny niedobór wyniósł 7,944 mld euro (8,3 mld dolarów), ponieważ wydatki odsetkowe
co tam 8mld i tak gieldy rosna
edek
EURUSD - WYJDZIEMY PONAD 1,0450?
Poziom 1,0450, jako opór jest jednym z kluczowych dla powrotu fali wzrostowej, kolejne to okolice 1,05 i styczniowy szczyt przy 1,0532. Obrona wsparcia przy 1,04, jaka miała miejsce wczoraj jest tutaj pozytywną informacją.
Wyjście ponad 1,0450 będzie pierwszym potwierdzeniem, że będzie realizowana dalsza część impulsu wzrostowego rozpoczętego na początku lutego.
co tam 8mld i tak gieldy rosna
edek
EURUSD - WYJDZIEMY PONAD 1,0450?
Poziom 1,0450, jako opór jest jednym z kluczowych dla powrotu fali wzrostowej, kolejne to okolice 1,05 i styczniowy szczyt przy 1,0532. Obrona wsparcia przy 1,04, jaka miała miejsce wczoraj jest tutaj pozytywną informacją.
Wyjście ponad 1,0450 będzie pierwszym potwierdzeniem, że będzie realizowana dalsza część impulsu wzrostowego rozpoczętego na początku lutego.
ani o tym pisać

Kawa na h1
Jezeli juz połamali na stałe poziom 400 ( niby juz tak ale kto ich tam wie, ja zakładam ze połamali ) to powinni dzis zameldować sie na 389.10 ...ihmo
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...