Baxik u mnie kupno trochę wcześniej $ wychodzi. Okolice 4.059, czyżby nie mieli już niżej spadać w średnim terminie?
wqrwil mnie ten dolar nie gadam o kupnie bo wiekszosc za wczesnie sprzedalem
setka gaz juz twoj qrwa zarabia bo moj zajbiscie
25 duzych pkt na spadku od pozycji bingo
jeszcze przydalby sie jakas zwała na kakao bo ski z 101xx,00 znowu na 7ke i mikołaj jest
szkoda ze NAVIEGO NIET bo moze by puknał esaaaaaaaaaaaaaaa i 20koła zarobił jak ja
by nie bylo ze bajeruje to utrzymanie pozycji do 7k daje taki zysk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Jestem , jestem tylko cichutko siedze jak mysza pod miotłą.
Na kakao eS? Nieeee . Nie gram eS .
L jak juz na tych drobnych korektach
Poziom 9058 jest kluczowy . Jeżeli zrobią z niego wsparcie to cel bedzie na 9685 i tam celuje . Pewnie w kolejnym tygodniu
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Jestem , jestem tylko cichutko siedze jak mysza pod miotłą.
Na kakao eS? Nieeee . Nie gram eS .
L jak juz na tych drobnych korektach
Poziom 9058 jest kluczowy . Jeżeli zrobią z niego wsparcie to cel bedzie na 9685 i tam celuje . Pewnie w kolejnym tygodniu
u mnie przy piatku bajke robi gaz wreszcie jak widac
prawie 30 pkt w dól po rolce czyli prawie 10procent juz w dol i to cel pierwszy
kakao
robie jak na mnie bardzo mocno ale to poczatek czyli 1 zejscie
i gdyby jbło w doł to moze byxcccc bajkałlllll z tym ze znajac zycie z taka moca za dlugo nie wytrzymam
to rynek kasowy inne ceny o kolo wyzej dokladnie i skracam co chwile
1,0k
Ostatnio zmieniony 22 lis 2024, 16:16 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
Na h1 filiżanka z zasięgiem ~9400 która zaczęli realizować . Na D1 wyszliśmy góra z kanału .
O S nawet nie myśle. Na korektach gram L aż do 9685 ( minimum ). Na poziomie 10400 jest luka do pokrycia
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Na h1 filiżanka z zasięgiem ~9400 która zaczęli realizować . Na D1 wyszliśmy góra z kanału .
O S nawet nie myśle. Na korektach gram L aż do 9685 ( minimum ). Na poziomie 10400 jest luka do pokrycia
tak szczerze to mysle ze to o luce zrobia ale na 2 razy dlatego skuje jeszcze
technicznie to cena wg mnie wyzej 9k to gruba przesada
Przesada ?
Od października zaczęły sie zbiory kakao, potrwają do marca. . Oczywiście zbiory kakao sa o rożnych porach roku w rożnych częściach świata , ale teraz zaczął sie sezon zbiorów w tych głównych krajach produkujących kakao. Zbiory raczej nie bedą jakieś super , wiec cena powinna poszybować w górę .
Świeca tygodniowa jest potężna. Zasięgi w górę tez są zacne ( 9685 i 11522 z W1 )
Ja tam wole ciupać powolutku L niż szukać na siłe eS.
Mam takie obrazki na kakao i ich sie trzymam. Nie mowię ze nie bedzie korekt . Bedą . Ale tak wyglada moja główna wizja na kakao.
GAZ
bax---- dla mnie lipa bo pozbieralem nisko na razie kokosow nie mam po nie zakladalem takije gory i nie bylo juz czym usredniac.
na razie trzymam te ski. 100% niestety.