DayTrading: Wtorek 12.11.2024
DayTrading: Wtorek 12.11.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Wtorek 12.11.2024
ropa ski bp
gaz 20k ski
setka masz sp500 pod te twoja mała ske az sie prosi by to rypło
niestety
ani edka ani dolcow nie czuje
niby stawiam lki edek i ski dolce ale to chjnia nie robota
moje formacje i moje załozenia rynek po prostu wywalił
niby rysowałem dolce na 4,12 ale to byly tylko marzenia nie zakładalem tego wogole teraz liczylem ze gora 4,05 no ok 4,06
niby mam 20procent realnego ale ze tylko tyle to sam nie wiem co z tym fantem zrobic
gdyz zawsze moze byc tak ze te 3,80 to bylo minimum
ja w sumie wolałbym by dolar spadl
gdyz w dpie mam taki real ktory moje załozenie głowne co do dolca rozpienicza na łopadki AMEN
edek moze jakos tak
gaz 20k ski
setka masz sp500 pod te twoja mała ske az sie prosi by to rypło
niestety
ani edka ani dolcow nie czuje
niby stawiam lki edek i ski dolce ale to chjnia nie robota
moje formacje i moje załozenia rynek po prostu wywalił
niby rysowałem dolce na 4,12 ale to byly tylko marzenia nie zakładalem tego wogole teraz liczylem ze gora 4,05 no ok 4,06
niby mam 20procent realnego ale ze tylko tyle to sam nie wiem co z tym fantem zrobic
gdyz zawsze moze byc tak ze te 3,80 to bylo minimum
ja w sumie wolałbym by dolar spadl
gdyz w dpie mam taki real ktory moje załozenie głowne co do dolca rozpienicza na łopadki AMEN
edek moze jakos tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
no popierdoliło sie wszystko, patrz: BTC, sapka to w ogole odjazd, Ski na tym to pchanie sie pod gilotyne.
chyba tylko gaz jeszcze został w miare normalny...
ja 100% PLN, czaiłem sie na CHF i wielki H teraz...............
a mozna bylo trzymac usd/chf do tej pory, na samy swapie było kupe siana nie mowiac o kursie.
chyba tylko gaz jeszcze został w miare normalny...
ja 100% PLN, czaiłem sie na CHF i wielki H teraz...............
a mozna bylo trzymac usd/chf do tej pory, na samy swapie było kupe siana nie mowiac o kursie.
[/quote]
dlatego najlepsza zasada kasuj zyski i tyle zadnych powazniejszych trzymanek
ropka wti
300b kontr grudniowy
kasowy i dolar bp
twoje złoto zgodnie z planem
wyrazna trealizacja zyskow jeszcze na upartego to rgr na tapecie
moj czarny kon kasuje bo weszły mi lki juz
4 duze punkty zaliczone
[/quote]
dlatego najlepsza zasada kasuj zyski i tyle zadnych powazniejszych trzymanek
ropka wti
300b kontr grudniowy
kasowy i dolar bp
twoje złoto zgodnie z planem
wyrazna trealizacja zyskow jeszcze na upartego to rgr na tapecie
moj czarny kon kasuje bo weszły mi lki juz
4 duze punkty zaliczone
co te dziady z tym edkiem kombinuja
isc na parytet czy na 1,05xxxx tylko
wiektosssssssssssssssss
wiektosssssssssssssssss
co te dziady z tym edkiem kombinuja
wiektosssssssssssssssss
dobrze ze ten gaz robi robote boby tu umarł z nudow
15k zostawilem drugie zejscie i drugie cięcie z/s
wiektosssssssssssssssss
dobrze ze ten gaz robi robote boby tu umarł z nudow
15k zostawilem drugie zejscie i drugie cięcie z/s
moze kapitał wedruje do usa bo wojna na europe idzie ja innego wyjasnienia nie widzę.
- IntrovertedTiger
- Stały bywalec
Dolar amerykański umacnia się przede wszystkim z uwagi na dyskontowanie przyszłych posunięć gospodarczych Prezydenta elekta Donalda Trumpa. Jeżeli zapowiedzi, które słyszeliśmy w ramach kampanii wyborczej będą faktycznie realizowane to cła powinny być aktywnym elementem polityki gospodarczej. W scenariuszu najbardziej skrajnym planowane jest nałożenie co najmniej 60% stawek celnych na towary z Chin oraz minimalnej 10% na pozostałe kierunki. Takie rozwiązanie w naturalny sposób spowodowałoby podbicie inflacji o w krótkim terminie czasowym nawet o 2pp, a w okresie najbliższych dwóch lat średnia dynamika wzrostu cen kształtowałaby się na poziomie 3,6% r/r według wyliczeń specjalistów z Rabobanku.
https://pl.investing.com/analysis/efekt ... -200288676
https://pl.investing.com/analysis/efekt ... -200288676
Magnitudo ab humilibus initiis
tak, to sa oficjalne bajeczki ktore ma znac kazdy tzw. inwestor.
zawsze jest jednak 2 dno.
zawsze jest jednak 2 dno.
GAS i Sapka pozamykane, ważne że +, pogłówkuje pozniej co dalej...