DayTrading: Czwartek 19.09.2024
DayTrading: Czwartek 19.09.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 19.09.2024
gaz
10k kasowy a listop bp
edek
bp
dolce zostaja
ropka 400b
10k kasowy a listop bp
edek
bp
dolce zostaja
ropka 400b
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
By nie było zbędnych gadek pozycjonuję tylko czasem na demo
i nie mam zamiaru podawać który jest realny ani o tym pisać
tylko projekcje i tylko to co chcę
koniec szansy...
teraz zacznie sie dramat.
bax wstawaj i lepiej oddaj te $ bo bedzie boleśnie.
przyjdzie czas ze nawet jak staniesz z workiem $ pod biedronka i bedziesz je rozdawał za frajer to nikt tego nie bedzie chciał.
bo srajtasma dzis musi byc czysta, biala, sterylna a $ gownem stoi.
żenujace jest jak ten gangsterski kraj z dykty sie upokaża. istne pośmiewisko chociażby do takiego ścierwa jakim jest ojro a o naszej cebuli to nawet nie wspominam.
teraz zacznie sie dramat.
bax wstawaj i lepiej oddaj te $ bo bedzie boleśnie.
przyjdzie czas ze nawet jak staniesz z workiem $ pod biedronka i bedziesz je rozdawał za frajer to nikt tego nie bedzie chciał.
bo srajtasma dzis musi byc czysta, biala, sterylna a $ gownem stoi.
żenujace jest jak ten gangsterski kraj z dykty sie upokaża. istne pośmiewisko chociażby do takiego ścierwa jakim jest ojro a o naszej cebuli to nawet nie wspominam.
ropa wti
200b
dolce
spok zakup nizej czerwonej bbbezpieczny
to jeszcze ropka
100b lki i na raziw lkom dosc /robię ski
200b
dolce
spok zakup nizej czerwonej bbbezpieczny
to jeszcze ropka
100b lki i na raziw lkom dosc /robię ski
Jestem obserwatorem tego forum i coraz bardziej rozumiem powolny upadek merytoryki tego forum przez takie osoby jak ,, setka" , który nie wnosi nic poza obrażaniem , wyśmiewaniem i kpieniem. Jeśli jesteś taki ,, mądrala" to wrzuć jakąś analizę techniczną i powiedz nam czym ją opierasz a jeśli masz robić tylko zament to swoje frustrację życiowe przelej na jakiś sport lub inna rozrywkę bo uwierz mi , większość osób na tym forum nie chce czytać Twoich toksycznych wypocin tylko rozmawiać kulturalnie. Jeśli myślisz że obrażając podniesiesz swoją wartość to jesteś w dużym błędzie. Amen
- Grzesiek.fx
- Gaduła
ropa wti
lki juz bp
probuje esek na indeksach ale to bolesne próbowanie
gaz tylko ski graja i to samo ropa od juz
no ok
lki na ropoe byly
to teraz ski
800b gra listop
lki juz bp
probuje esek na indeksach ale to bolesne próbowanie
gaz tylko ski graja i to samo ropa od juz
no ok
lki na ropoe byly
to teraz ski
800b gra listop
to teraz ski
800b gra listop
[/quote]
poprawka
400b
wycofałem się z tego skowania na indeksach bo to bez sensu HOSSA trwa i tylko straty
gaz i ropa muszą wystarczyćććć
800b gra listop
[/quote]
poprawka
400b
wycofałem się z tego skowania na indeksach bo to bez sensu HOSSA trwa i tylko straty
gaz i ropa muszą wystarczyćććć
ho ho ale odpał na dolarku za raz wykresu braknie w górę......
fajny sztynks na indexach, ucieczka we wszystko tylko nie w tą szmatę. los tego gowna juz jest przyklepany.
za raz to runie jak kamien w wode. pomchajcie rączkami i porzegnajcie 8eczkę...
bax nie rysuj rzeczy nierealych bo nabijacsz tylko leszczy na minę...
ostrzegałem i wspołczuje naiwnym. też sie kiedys tak czułem. A dzis mam złoto ktore wybija kolejne szczyty.
PS. Bax, brac S na indexach po takim FEDzie, widzac gdzie swiat ma walute najwiekszej grupy przestepczej ?? chłopie.... to dopiero sie zaczyna rozkręcać.............................................. sialalalala
fajny sztynks na indexach, ucieczka we wszystko tylko nie w tą szmatę. los tego gowna juz jest przyklepany.
za raz to runie jak kamien w wode. pomchajcie rączkami i porzegnajcie 8eczkę...
bax nie rysuj rzeczy nierealych bo nabijacsz tylko leszczy na minę...
ostrzegałem i wspołczuje naiwnym. też sie kiedys tak czułem. A dzis mam złoto ktore wybija kolejne szczyty.
PS. Bax, brac S na indexach po takim FEDzie, widzac gdzie swiat ma walute najwiekszej grupy przestepczej ?? chłopie.... to dopiero sie zaczyna rozkręcać.............................................. sialalalala
ale dolar to bdbbb robota
znowu to samo i moga sobie tak codziennie spadaććcccc /fakt wczoraj było lepiej
1lka zostaje
znowu to samo i moga sobie tak codziennie spadaććcccc /fakt wczoraj było lepiej
1lka zostaje