Witam,
czy znacie brokerów z dźwignią około 1:500 u których można założyć konto będąc mieszkańcem Polski? Chodzi o to aby nie kombinować z IP z innego kraju, adresem itp.
Na ten moment znam ICTrading, FXPro. Czy ktoś korzysta z innych brokerów którzy oferują podobną dźwignię?
Broker z dużą dźwignią
-
- Gaduła
Re: Broker z dużą dźwignią
FP MARKETS
ja tam handluje od paru tygodni bo mozna trejdowac tez na trading view. w sumie bardzo podobny brok do ic markets ale maja jeszcze nizsza prowizje a dodatkowo forex club daje u nich rabat prowizji wiec jest jeszcze taniej. na razie nie mam sie do czego przyczepic, wyplaty bardzo szybkie
ja tam handluje od paru tygodni bo mozna trejdowac tez na trading view. w sumie bardzo podobny brok do ic markets ale maja jeszcze nizsza prowizje a dodatkowo forex club daje u nich rabat prowizji wiec jest jeszcze taniej. na razie nie mam sie do czego przyczepic, wyplaty bardzo szybkie
Niestety przenosi mnie automatycznie na fpmarkets.eu i dostępna dźwignia to 1:30. FX Pro tak samo
-
- Gaduła
z fxpro nie wiem ale fp markets zobacz ze strony raposo https://forexclub.pl/fp-markets/ mi dziala i nizsza prowizje tez dostalem
Wygląda na to, że działa na FP z linku. Wybrałem 1:500 i czekam na aktywację. Jedynie, gdy wybrałem, że jestem z Polski to wyskoczyło ostrzeżenie, o regulacjach i, że proponują przeniesienie na europejską stronę.
A mi nie działa demo mt4 na fpmarkets.