Nic nie odpisze. Chyba, że ma jakieś płaskostopie w łepetynie i faktycznie nie rozumie słowa pisanego.
A bax jak zwykle będzie udawał, że nic się nie dzieje i coś o aberdytach.
I jutro od nowa.
Nic nie odpisze. Chyba, że ma jakieś płaskostopie w łepetynie i faktycznie nie rozumie słowa pisanego.
trzej muszkieterowie bo czwarty jeszcze sie nie pokazał
O czym ty k....a piszesz?baxik pisze: ↑15 lip 2024, 18:54trzej muszkieterowie bo czwarty jeszcze sie nie pokazał
belon jeszcze sie pochwalilby statem tego swojego demo z piatku ale chyba mu nie wyszło bo i gaz mu przywalił w dól
czyli wyszła dpa blada na wszystkich 3 czy 4 parach w jakie wchodził
a to to kto wrzucałbelon pisze: ↑15 lip 2024, 19:02O czym ty k....a piszesz?
Że niby gram na gazie?
Dla mnie bardzo ważnym poziomem jest 9048 zakładam ze bedą go chcieć klepnąć ( nie dzis i niekoniecznie jutro, w tym tygodniu raczej tak)
przerobilem obie strony lki i skinavik pisze: ↑15 lip 2024, 19:11Dla mnie bardzo ważnym poziomem jest 9048 zakładam ze bedą go chcieć klepnąć ( nie dzis i niekoniecznie jutro, w tym tygodniu raczej tak)
Do tego poziomu zakladam wzrost. Albo szpilkę jakas ? To jest zasieg z H4 z 25.06.
Do tej pory ładnie respektowali poziomy , które tam wcześniej pisałem i myśle ze ten poziom tez bedą chcieć przetestowac.
Zobaczymy zreszta co bedą rysować .
Sorki ale czy ty jesteś regularny debil czy chory człowiek?baxik pisze: ↑15 lip 2024, 19:10a to to kto wrzucał
pies walentego chyba![]()
post1056324.html#p1056324
download/file.php?id=192662&mode=view