DayTrading: Środa 10.07.2024
DayTrading: Środa 10.07.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Środa 10.07.2024
Jest tutaj dwóch takich obrońców transparentnego tradingu jeden rozgrywa klasyczne AT , wiem bo pouczył mnie na temat RGR drugi zauważył piękno konsolidacji specjalista od GBP żaden screna z otwartą pozycją nie wkleił a czemu? bo to wielcy "fachowcy" jak by się któryś pomylił to ich urojona wielkość by prysła , a trading jest taki że raz za razem łykasz SL dopóki nie złapiesz dłuższego ruchu , oczywiście tępią szkoleniowców co nie przeszkadza im rozgrywać AT , jeden i drugi nie pamięta od kogo i gdzie się nauczył tego co wie , więc to co umieją przypisali samym sobie , z mnóstwa opinii na forach filmów wybrali coś tam sobie i myślą że coś nowego odkryli,.
Słuchaj ja się spytałem czy kogoś tutaj interesują waluty myślę o EUR/USD. Odpowiedzi nie było żadnej. Więc po co mi drukować co myślę o GBP/USD ??? Większość z Was traduje co innego niż ja. Nie chcę uzasadniać dlaczego waluty a nie inne "modne" mocno zmienne instrumenty są warte tradowania w DT.Milioner7 pisze: ↑10 lip 2024, 00:56Jest tutaj dwóch takich obrońców transparentnego tradingu jeden rozgrywa klasyczne AT , wiem bo pouczył mnie na temat RGR drugi zauważył piękno konsolidacji specjalista od GBP żaden screna z otwartą pozycją nie wkleił a czemu? bo to wielcy "fachowcy" jak by się któryś pomylił to ich urojona wielkość by prysła , a trading jest taki że raz za razem łykasz SL dopóki nie złapiesz dłuższego ruchu , oczywiście tępią szkoleniowców co nie przeszkadza im rozgrywać AT , jeden i drugi nie pamięta od kogo i gdzie się nauczył tego co wie , więc to co umieją przypisali samym sobie , z mnóstwa opinii na forach filmów wybrali coś tam sobie i myślą że coś nowego odkryli,.
Ja dokładnie pamiętam co i od kogo się nauczyłem. Jeden z najlepszych traderów DT mi powiedział że waluty są najłatwiejsze do tradingu z pewnych względów, których nie wszyscy tu chwytają i po czasie przyznałem mu rację.
Co do SL to powiem ci że po tylu latach obrywam je często ale bardziej irytują mnie BE,
Co do urojonej wielkości ? Jeżeli myślisz że pokazywanie wejść po fakcie robi tu na kimś wrażenie to się grubo mylisz. Idea tego forum polega na dzieleniu się wiedzą. Co warte są twoje wejścia po fakcie ??? Zwłaszcza jak ktoś je ogląda chociażby 1-2 godziny później.
Kiedyś dzień na tym forum zaczynał się od: "co sądzicie co się dzisiaj stanie na rynku".
Teraz zaczyna się od: "moje pozycje.... na demo"
"If music is dying musicians are killing it" - MP
gaz
dokładałem lki czyli jak zwykle
25k zostaje ok 20k gra
ropa wti
200b lki na ski
/klin czerwony na ropie wyraznie jest podazowy /kontr 15lipca czyli blisko
zasada ta sama bo majac dobre ski duzo bezpieczniej jest stawiac lki na hedge i wazne by i lki i ski zarabiały
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
o tradingu i dt czyli jak zwykle te same głupoty
jesli ktos caly swoj trading opiera na postawieniu jednej pozycji to rozumiem zamysł wyrysowania tego wczesniej i postawienia
pozycji sl i tp
inaczej mozna te wypociny wyzej o kant dpki potłuc bo vzasy sie zmieniły i dt w sumie nie ma z tym nic wspolnego
bo liczy sie zarys ,kierunek a nie kuszenie by ktos kto czyta postawił pozycję tak samo /5 minut po kimś/
zas pitolenie ciągle o demo to swiadczyć moze tylko o tym ze nawet na demo nie potrafii w pozycje wejsc i to pokazać i tak wogole cokolwiek pokazać i to juz wyrazny przejaw problemu i typowej zazdrosci / powtorz kłamstwo 10razy i bedzie to juz wtedy prawda/
a jesli ktos zaczyna takie bajdy w nocy i tylko poucza lub karci to nic od siebie na tym forum nie daje i to wyrazny szkodnik
bo strasząc ciagle
robi cos takiego ze inni nie maja ochoty cokolwiek pokazać bo po co
znowu S...L sie przypdzieli i bedzie zawracał dpę czyli jak zwykle
srol moze zapytaj ludzi czy tu cię wogóle chcą
bo z typowym trollem masz wg mnie duzo wspólnego
bo ciagle twoj jedyny problem to baxa baxa wykresy oglada powyzej 100 osob codziennie a przyprdziela sie do niego 3-5 osob ciagle tych samych
i to cały obraz tego forum
nawet zielony widzac takie rozrysowanie jak na wykresie u mnie potrafi dostrzec ze mozna postawic lki
a to rozrysowanie bylo tu juz wczoraj
facet moze Cie i jakis wielki uczył /zaba byles jego fanem np /ale na pewno nie nauczył cie tego jak chociaz z 10 procent swej wiedzy pokazac i dlatego twoj odwieczny problem to pokazywanie błędów kogoś bo twoich tu niestety nigdy nie zobaczy nikt
zrob i pokaz ze twoje pozycje moga caly tydzien zarabiac i to pokaż
to nikt normalny cie na pewno nie zapyta czy to demo czy real bo to nie o to tu chodzi/zwłaszcza jesli ktos chce byc tu anonimowy AMEN
dokładałem lki czyli jak zwykle
25k zostaje ok 20k gra

ropa wti
200b lki na ski

zasada ta sama bo majac dobre ski duzo bezpieczniej jest stawiac lki na hedge i wazne by i lki i ski zarabiały

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
o tradingu i dt czyli jak zwykle te same głupoty
jesli ktos caly swoj trading opiera na postawieniu jednej pozycji to rozumiem zamysł wyrysowania tego wczesniej i postawienia
pozycji sl i tp
inaczej mozna te wypociny wyzej o kant dpki potłuc bo vzasy sie zmieniły i dt w sumie nie ma z tym nic wspolnego
bo liczy sie zarys ,kierunek a nie kuszenie by ktos kto czyta postawił pozycję tak samo /5 minut po kimś/
zas pitolenie ciągle o demo to swiadczyć moze tylko o tym ze nawet na demo nie potrafii w pozycje wejsc i to pokazać i tak wogole cokolwiek pokazać i to juz wyrazny przejaw problemu i typowej zazdrosci / powtorz kłamstwo 10razy i bedzie to juz wtedy prawda/
a jesli ktos zaczyna takie bajdy w nocy i tylko poucza lub karci to nic od siebie na tym forum nie daje i to wyrazny szkodnik
bo strasząc ciagle

srol moze zapytaj ludzi czy tu cię wogóle chcą

bo ciagle twoj jedyny problem to baxa baxa wykresy oglada powyzej 100 osob codziennie a przyprdziela sie do niego 3-5 osob ciagle tych samych

i to cały obraz tego forum
nawet zielony widzac takie rozrysowanie jak na wykresie u mnie potrafi dostrzec ze mozna postawic lki

a to rozrysowanie bylo tu juz wczoraj
facet moze Cie i jakis wielki uczył /zaba byles jego fanem np /ale na pewno nie nauczył cie tego jak chociaz z 10 procent swej wiedzy pokazac i dlatego twoj odwieczny problem to pokazywanie błędów kogoś bo twoich tu niestety nigdy nie zobaczy nikt
zrob i pokaz ze twoje pozycje moga caly tydzien zarabiac i to pokaż
to nikt normalny cie na pewno nie zapyta czy to demo czy real bo to nie o to tu chodzi/zwłaszcza jesli ktos chce byc tu anonimowy AMEN
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

KAKAO
luka z otwarcia
zalecenie
prosze nie zwracac uwagi na miszczow Serola i itp i pokazywac co i jak rozgrywacie nawet po fakcie bo to wolne forum

ta ska po fakcie czy przed ha ha haaaaaaaaaaa
poz otwarte
trace na dolarach juz sporo /niestety lki mam nawet z wyzej 500
pozycje zamkn dzisiaj
https://ibb.co/25FPHjF
na zamknietych nie trace
https://ibb.co/WxRtdrc
teraz tu tylko lki dolce mogłbym to wyzerowac na plus ale ja dolarki dopiero sie ustawiam
luka z otwarcia
zalecenie
prosze nie zwracac uwagi na miszczow Serola i itp i pokazywac co i jak rozgrywacie nawet po fakcie bo to wolne forum

ta ska po fakcie czy przed ha ha haaaaaaaaaaa
poz otwarte
trace na dolarach juz sporo /niestety lki mam nawet z wyzej 500

pozycje zamkn dzisiaj
https://ibb.co/25FPHjF
na zamknietych nie trace

https://ibb.co/WxRtdrc
teraz tu tylko lki dolce mogłbym to wyzerowac na plus ale ja dolarki dopiero sie ustawiam

ani o tym pisać

Jak możesz pisać dzień w dzień z ludźmi i pokazywać im takie fantazmaty. Tylko patrząc na kakałko co robiłeś wczoraj i dzisiaj dużo rzeczy nie pasuje chyba znów ci poznikały otwarte poz. krótkie. Powtórka matką nauk wiec przypomnijmy wszystkim jak one się pojawiają na wykresach po obróbce polegającej na usunięciu nieciekawych wejść:
ok no to kakaoSEROL666 pisze: ↑10 lip 2024, 13:09Jak możesz pisać dzień w dzień z ludźmi i pokazywać im takie fantazmaty. Tylko patrząc na kakałko co robiłeś wczoraj i dzisiaj dużo rzeczy nie pasuje chyba znów ci poznikały otwarte poz. krótkie. Powtórka matką nauk wiec przypomnijmy wszystkim jak one się pojawiają na wykresach po obróbce polegającej na usunięciu nieciekawych wejść:
Dziad.jpg
2ktr na esce
jestes beznadziejby i czy ty choc cos o rym wiesz
moze pokaz choc jedno swoje udane wejscie bo moje sa fakt nieudane

abderytka fx

rano to był kłamczuchu 1k ska z 8332 i to to niby złe wejscie

Ostatnio zmieniony 10 lip 2024, 13:25 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

Zatroskany forumowicz zauważył w 2019 że baxik nie miał od lat wolnego. U nas też od lat non stop w kieracie ani dnia wolnego. Czy tak robi ktoś kto zarabia w realu ?? Dzień w dzień gra całymi lotami bawiąc się w jakieś uśrednianie ?? Ile to już bez urlopiku ? Dekada czy raczej dwie dekady
Czy tego tomaszk nie dało by rady ściągnąć do nas ?? 

najłatwiej jak sie daje na okragło dpy przeskoczyc na inny temat miszcz fałszywych screnow
dodaj ze tam mialo nik bax z 3 przynajmniej bo tak było mozna
myslisz ze jak jeszcze ze 3screny wrzucisz to ukryjesz jaki z ciebie fałszywy gnom
srolku tylko robisz pod siebie EOT
KAKA0
wejsscie w pozycje było z gatunku idealnych na dt ha ha haaaaaaaaaaaaaaa
dodaj ze tam mialo nik bax z 3 przynajmniej bo tak było mozna
myslisz ze jak jeszcze ze 3screny wrzucisz to ukryjesz jaki z ciebie fałszywy gnom

KAKA0
wejsscie w pozycje było z gatunku idealnych na dt ha ha haaaaaaaaaaaaaaa
Ostatnio zmieniony 10 lip 2024, 13:36 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

A gdzie reszta

I co robi ta oczekująca na 8324 ??? Z wiekiem robisz się niechlujny zapomniałeś jednej usunąć

Ty sam się wykładasz dzień w dzień i traktujesz pozostałych jak idiotów a później się dziwisz że nikt nie chce pisać.
Daj sobie spokój z tym udowadnianiem. Mitomanię można leczyć pierwszy krok jest najtrudniejszy....