DayTrading: Czwartek 30.05.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 30.05.2024

Nieprzeczytany post autor: setka »

no ale jak bym pozamykał Ski na gazie i wział Lki to bym juz był w plecy podwójnie, to samo z dolarem. Wymiana na CHF byla dobrym ruchem jednak. Na gazie to walcza z linia kanału jak peknie, a stawiam ze tak (jutro), to moze pojedziemy zamknac luke choc to długa droga. Ale 2,90 tez bylo abstrakcja a zrobili. Tu nie ma reguł. Mi sie wydaje ze tu lepiej grac po prostu odwrotnie niz ulica i tyle (nie mowie tu o DT)_

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 30.05.2024

Nieprzeczytany post autor: baxik »

setka pisze:
30 maja 2024, 19:55
no ale jak bym pozamykał Ski na gazie i wział Lki to bym juz był w plecy podwójnie, to samo z dolarem. Wymiana na CHF byla dobrym ruchem jednak. Na gazie to walcza z linia kanału jak peknie, a stawiam ze tak (jutro), to moze pojedziemy zamknac luke choc to długa droga. Ale 2,90 tez bylo abstrakcja a zrobili. Tu nie ma reguł. Mi sie wydaje ze tu lepiej grac po prostu odwrotnie niz ulica i tyle (nie mowie tu o DT)_
fakt nie odpuszczaja na noc
meczacy ten gaz
O Ktorej luce piszesz gora czy dól :P bo na d1 to on ma tez lukę na 4,4 chyba :D albo ta wieksza na 6 :P
z grudnia 2023 roku czyli nie tak dawno :568: bo piszesz ze 2,9 to bstrakcja :?:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Zablokowany