DayTrading: Czwartek 28.03.2024
DayTrading: Czwartek 28.03.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 28.03.2024
wywala dzisiaj 1.08 na edku czy nie ? Obstawiam ze tak
edek trafiony bo wywaliło
1,08
i szanse rosna na dolarze znowu
ale na dzisiaj to marne te szanse
dax
3ktr

i szanse rosna na dolarze znowu

dax
3ktr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Analizował ktoś kurs kakao?
Coraz poważniej myślę o szorcie, ale jeśli chodzi o kursy kakao, pszenica itp.. jestem totalnie zielony, ma ktoś jakiś pomysł?
Coraz poważniej myślę o szorcie, ale jeśli chodzi o kursy kakao, pszenica itp.. jestem totalnie zielony, ma ktoś jakiś pomysł?
1% risk.
Po moich ruchach na ng stwierdzam, że powinienem jedynie pytać na forum i się nie udzielać. Niemniej większość surowców zdołowanych niesłusznie moim zdaniem a kakao to jakaś abstrakcja. Czemu to rośnie? Chyba czysta spekulacja jak ceny gazu, choć przyznaję że najważniejsze dane jak magazyny i produkcja mówią za spadkami ng. Liczba studni zmalała o 30% w porównaniu do zeszłego roku w wydobyciu a cena dalej spada. Z kakao nie będzie jak z cyklem 7 letnim kawy?
Elek kakao rośnie bo spadła podaż z Afryki. Choroby i zła pogoda.
to moze od podstaw
po ile wam sie te shorty na kaku marzą

bo zasada zawsze ta sama jakis opor lub zalazek prop zmiany kierunku a ja nic takiego nie widzę

procz windy w gore

mozna probowac oprzec sie na 10tce ale to spekuła tez o tym wie

rynek ruszyl mocno z 3ch to trjkami to 3-6-9-12

at uczy wyraznie
szczyt korekta i podejscie pod szczyt / na podejsciu mozna eski ryzykowac

a wchodzenie teraz to igranie ze stratą a gwno maja do tego teraz fundamenty
liczy sie to ile spekuła wycisnie z kakao
raz na jakis czas rynek pokazuje ze jakis walor miał ma jakąs super cene i teraz pora na kakao

Ostatnio zmieniony 28 mar 2024, 12:07 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
ani o tym pisać

- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Z tym kakem to gdzieś słyszałem, że coraz trudniej się je uprawia. Porodem jest to ocieplanie się klimatu, a dokładnie problem z opadami i dostępem do wody. Nie wiem dlaczego akurat kako, a nie inne płody rolne mają taki problem. Nie wiem, nie znam się ale tak w internetach mówili.Elek pisze: ↑28 mar 2024, 10:49Po moich ruchach na ng stwierdzam, że powinienem jedynie pytać na forum i się nie udzielać. Niemniej większość surowców zdołowanych niesłusznie moim zdaniem a kakao to jakaś abstrakcja. Czemu to rośnie? Chyba czysta spekulacja jak ceny gazu, choć przyznaję że najważniejsze dane jak magazyny i produkcja mówią za spadkami ng. Liczba studni zmalała o 30% w porównaniu do zeszłego roku w wydobyciu a cena dalej spada. Z kakao nie będzie jak z cyklem 7 letnim kawy?
ska wg at
slka biala linia
minimalna jaka moglem postawic takze ja shorce byl szczyt korekta i podejscie pod szczyt
na wszystkich walorach moich w sumie dzis dokladam /ale dobrze ze skacza gorka i w dół/
to moze na kaku zarobię /60zeta jest
edek spada /ropa rosnie / gaz spada / frycek w sumie w miejscu drepcze
inf
13:30 USA Wnioski o zasiłek dla bezrobotnych
tydzień 214 tys.
i PKB
tu jeszcze zamieszaja potem nuda
edek
1lka gra /by był spokoj bo zaraz dane z usa
slka biala linia
minimalna jaka moglem postawic takze ja shorce byl szczyt korekta i podejscie pod szczyt

na wszystkich walorach moich w sumie dzis dokladam /ale dobrze ze skacza gorka i w dół/
to moze na kaku zarobię /60zeta jest

edek spada /ropa rosnie / gaz spada / frycek w sumie w miejscu drepcze
inf
13:30 USA Wnioski o zasiłek dla bezrobotnych
tydzień 214 tys.
i PKB
tu jeszcze zamieszaja potem nuda
edek
1lka gra /by był spokoj bo zaraz dane z usa
ani o tym pisać

gaz i lki czyli jak zwykle
troszkę tu przyszalałem z iloscia ale w koncu ja gram na wzrosty gazu i juz skracam z/s
polowa elek zostaje/55k /w koncu trzeba coś uszczknąć na święta trzymcie sie ramek pap
troszkę tu przyszalałem z iloscia ale w koncu ja gram na wzrosty gazu i juz skracam z/s
polowa elek zostaje/55k /w koncu trzeba coś uszczknąć na święta trzymcie sie ramek pap
ani o tym pisać