DayTrading: Wtorek 19.09.2023
DayTrading: Wtorek 19.09.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Wtorek 19.09.2023
natgaz
konczę powoli z tym gazem bo 21 kontrakty i spora luka znowu mialem ok 30k
zostaje 1,5k na sss
liczyłem ze wyzej podejdą ale coż nie chcieli
ski ropa a tu znowu szarpia na up
lka edek i lki drobno na nygusie i to tyle dobranoc
konczę powoli z tym gazem bo 21 kontrakty i spora luka znowu mialem ok 30k
zostaje 1,5k na sss
liczyłem ze wyzej podejdą ale coż nie chcieli

ski ropa a tu znowu szarpia na up
lka edek i lki drobno na nygusie i to tyle dobranoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co złego to nie ja to wina Baxa - by nie było zbędnych gadek pozycjonuję na demo i realnie
i nie mam zamiaru podawać który jest realny ani o tym pisać
- to tylko projekcje i moje widzi mi się
- Grzesiek.fx
- Gaduła
Dax Long
moze jakos tak ale jest spadkowo /kasowy tu chodzi ze 150 pkt nizej niz kontrakty / bo kontr na grudz sa wzrostowe
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2023, 11:33 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
co złego to nie ja to wina Baxa - by nie było zbędnych gadek pozycjonuję na demo i realnie
- Grzesiek.fx
- Gaduła
ja tego pilnuje bo chce postawic lkiGrzesiek.fx pisze: ↑19 wrz 2023, 11:31baxik fajnie te fale policzyłeś. Chociaż ja dzisiaj wierzę w longa dla dax![]()

na teraz mam tylko nygusa ale juz drobno lki mam
poz zamkniete dzisiaj
wyrazne skubanie bo rosnie i ropa i gaz a ja stawiam ski ale wszystko ma swoj czas bp maja qrwa wreszcie spadac
bo inflacja im ni huhu nie spadnie
jak zwykle problem i kiedy ta chwila kiedy to jbnie w dół
:(https://foto-hosting.pl/img/af/08/60/af ... e216a2.png
istotne
22:40
USA
Zmiana zapasów ropy wg API
tydzień -2.7 mln brk
nie mam juz elek na gazie tylko ski / te 1,5k z 2,5 zgaszone bo znowu zapomnę sie nie zgasze a 21,09 kontratky gazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
lke na edku trzymam ale wyglada mi ze do fedu
w sumie to stoje z boku i zadnych obciazen nie widzę nara
po fedzie lub przed sie zapakuje tak mysle
a na razie to tak jak na nygusie na 100 pip i aut ze sceny nara czy na edku na 50 i strazak gora
merlin
czemu te dziady nawet 1,07 nie chca wejsc

choc tak powinno byc
wyrazne skubanie bo rosnie i ropa i gaz a ja stawiam ski ale wszystko ma swoj czas bp maja qrwa wreszcie spadac
bo inflacja im ni huhu nie spadnie
jak zwykle problem i kiedy ta chwila kiedy to jbnie w dół

:(https://foto-hosting.pl/img/af/08/60/af ... e216a2.png
istotne
22:40
USA
Zmiana zapasów ropy wg API
tydzień -2.7 mln brk
nie mam juz elek na gazie tylko ski / te 1,5k z 2,5 zgaszone bo znowu zapomnę sie nie zgasze a 21,09 kontratky gazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
lke na edku trzymam ale wyglada mi ze do fedu
w sumie to stoje z boku i zadnych obciazen nie widzę nara
po fedzie lub przed sie zapakuje tak mysle
a na razie to tak jak na nygusie na 100 pip i aut ze sceny nara czy na edku na 50 i strazak gora
merlin
czemu te dziady nawet 1,07 nie chca wejsc

choc tak powinno byc
edek dt
-
- Gaduła
-
- Gaduła
W środę FOMC o 2pm NY, nie dotykam się rynku do tego czasu, ponieważ nie będzie precyzji jakiej oczekuję od rynku. 30 min po ogłoszeniu wyników zaczynamy zarabiać, potem czwartek i piątek. Wszystko do tego czasu to akumulacja rynku, potem kierunek południe