Broker z dźwignią 1:100
Broker z dźwignią 1:100
Witam!
Wróciłem do tradingu po jakimś czasie . Chciałem otworzyć konto ponownie u brokera IC markets , ale dla Polaków maksymalna dźwignią to 1:30.
Czy jest obecnie jakiś dobry broker , tak aby grać z dźwignią 1:100?
Wróciłem do tradingu po jakimś czasie . Chciałem otworzyć konto ponownie u brokera IC markets , ale dla Polaków maksymalna dźwignią to 1:30.
Czy jest obecnie jakiś dobry broker , tak aby grać z dźwignią 1:100?
Re: Broker z dźwignią 1:100
Witaj,
1:30 jest w IC Markets EU (CySec - Cypr). Ten broker posiada jeszcze oddział na Seszelach - IC Trading https://forexclub.pl/ic-markets/
1:30 jest w IC Markets EU (CySec - Cypr). Ten broker posiada jeszcze oddział na Seszelach - IC Trading https://forexclub.pl/ic-markets/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
No tak , ale obecnie nieda się zarejestrować jako Polak pod jurysdykcją szeszele.
Da się.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jak ?
Jak wejdziesz na stronę IC global , przy rejestracji nieda się wybrać Polski.
Pisałem z supportem , i też odpisali , że na dzień dzisiejszy dla Polaków zostaje tylko 1:30.
Jak wejdziesz na stronę IC global , przy rejestracji nieda się wybrać Polski.
Pisałem z supportem , i też odpisali , że na dzień dzisiejszy dla Polaków zostaje tylko 1:30.
Wypróbuj Frst Prudential Markets, to też broker australijski, oferuje dźwignię do 1:500
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki za odpowiedzi , jednak udało się zarejestrować na Ictrading . Czy używacie i możecie polecić jeszcze jakiś brokerów z dźwignią 1:100 lub wyżej , którzy akceptują Polaków ?