DayTrading: Czwartek 29.06.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
PaulGilbert
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 29.06.2023

Nieprzeczytany post autor: PaulGilbert »

@FreeWay
Przecież tu na tym forum to na stałe siedzi parę osób na krzyż. Są lepsze miejsca do przykuwania uwagi innych :-D

Problemem to jest nasza polska mentalność - jak komuś wychodzi to jest albo zazdrość, albo niedowierzanie, albo tak dla zasady dogryzanie.
Mam wrażenie, że to tylko w PL traderzy którzy żyją z rynku jakoś właśnie z tego powodu unikają rozgłosu. A szkoda.
Pomijam kwestie tych lansujących się ze sprzedażą szkoleń itp. , ale to już inna bajka.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2023, 20:10 przez PaulGilbert, łącznie zmieniany 1 raz.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

PaulGilbert pisze:
29 cze 2023, 20:06
@FreeWay
Przecież tu na tym forum to na stałe siedzi parę osób na krzyż. Są lepsze miejsca do przykuwania uwagi innych :-D
jakby pozycjonował po kilka godz codziennie to by zrozumiał ze tu łatwo sie mozna zanudzic jak w normalnej pracy
powiedzmy na pol etatu i moze by cokolwiek sie swa wiedza podzielic umiał bo jakos tu tego nie widac :idea:
to sie kreci zawsze w dwie strny prosze pamietac jak kuba B,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kubie
zas co do setki
do dzis pamietam ja go meczylem /wykresami/ by sprzedał dolce bo straci i nie posluchał i stracił
i on tez to pamieta :568:
Ostatnio zmieniony 29 cze 2023, 20:16 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

PaulGilbert
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: PaulGilbert »

Swoją drogą, nie wiem czy słuchacie, ale jest taki podcast od 2015 roku regularne odcinki - wywiady z ludźmi żyjącymi z rynku. Jakoś na świecie nikogo nie dziwi wykonywanie zawodu tradera. Polecam, bo ciekawe rozmowy często.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

poz zamkn dzisiaj
troszke zgasilem to sp500 by nie bylo za duzo tyle moze zostac spoko
tu tylko sp i znikam do zamkniecia pap
https://foto-hosting.pl/img/f8/ac/84/f8 ... 553c14.png
tak dla przypomnienia tyram w sumie 4dni na fx dpo godzinowo :568:
trzydziesci piec godz to tak ze stoperem :P
Ostatnio zmieniony 29 cze 2023, 20:26 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

ktoś coś na kablu, jakieś pomysły? jak to już faktyczny zjazd to powinni min. te 600 pipsów od szczytu zlecieć. Tak nieśmiało to liczę ,że będzie chwilowe wojenne zamieszanie i w dwa/trzy dni zjadą na fibo 61,8, takie z D1 :)

no i wti spadnie też na 32 wtedy :) wystarczy mi sekunda :)

i jeszcze gas na 1,35 :)
Ostatnio zmieniony 29 cze 2023, 20:28 przez siux, łącznie zmieniany 1 raz.

FreeWay

Nieprzeczytany post autor: FreeWay »

PaulGilbert pisze:
29 cze 2023, 20:14
Swoją drogą, nie wiem czy słuchacie, ale jest taki podcast od 2015 roku regularne odcinki - wywiady z ludźmi żyjącymi z rynku. Jakoś na świecie nikogo nie dziwi wykonywanie zawodu tradera. Polecam, bo ciekawe rozmowy często.
Gdyby było to potwierdzone np myfxbookiem na którym możesz poukrywać praktycznie wszystko i tylko krzywą kapitału i napis "REAL" do podglądu zostawić , to jak pierwszy bym go przepraszał :wink: Ale tak nie jest a ja wiem że różni są ludzie niektórzy robią rzeczy kompletnie nie logiczne , lub po prostu konfabulują z tylko sobie znanych powodów może chce być czyimś idolem ? . Zważ że te wypociny wkleja zawsze w zysku nigdy w momencie otwarcia bo by mogło się rozjechać i pójść w stratę :d

baxik
Fanatyk
Fanatyk

edek na jutro
i dodaj jeszcze a te otwarte pozycje znikaja w historii jakim cudem skoro o tym piszesz co robie i jak
wiadomo na poczatku sa straty to dziecko wie jak ustawiasz pozycje na dluzej :!:
mam teraz lki na ok 1,086x a pokazuje spadek to co z nimi zrobie a to zalezy od mego widzimisie
skroce lub zostawie sam nie wiem jeszcze dzisiaj :568:
to juz otwarte na jutro lki na edku
to jak mam je pokazywac co godz :P nie badz smieszny one juz sa i nie znikna nagle na zamowienie
najwyzej zgasze je ze strata a zarobek da us100 :D bo tu na pewno na noc postawie przesunieta slke :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

FreeWay pisze:
29 cze 2023, 18:40
To jest sarkazm ? czy ty naprawdę wierzysz w te jego wklejki ? :wink:

nie ma pojecia jak jest na prawde ale na logike skoro ktos robi taki hajc to na pewno nie chwali sie tym na jakims forum gdzie wchodzi kazdy nie koniecznie zainteresowany forex. swoja teorie na to zjawisko mam po tylu latach ale nie wygłoszę jej publicznie :)
Ostatnio zmieniony 29 cze 2023, 20:56 przez setka, łącznie zmieniany 1 raz.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

setka pisze:
29 cze 2023, 20:50
FreeWay pisze:
29 cze 2023, 18:40
To jest sarkazm ? czy ty naprawdę wierzysz w te jego wklejki ? :wink:

nie ma pojecia jak jest na prawde ale na logike skoro ktos robi taki hajc to na pewno nie chwali sie tym na jakims forum gdzie wchodzi kazdy nie koniecznie zainteresowany forex. swoja teorie na to zjawisko mam po tylu latach ale nie wygłoszę jej publicznie :)
dlatego jak pisalem tu maja wierzyc w to ze ja gram na demo :p bo wtedy problemow ze spiskami NIET
bo jak sie pomyle i pokaze wydruk konta real to i tak wiekszosc napisze ze to sklejka wklejka :P
na plusie tylko jest idealnie bo tam numer konta znasz tylko sam a roznica jest tylko demo lub gotowka
tski drobny znaczek :p
u innych masz to wyraznie podane na stronie i musisz zamalowywac lub wycinac :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

FreeWay

Nieprzeczytany post autor: FreeWay »

No przecież wszyscy ci wierzymy że grasz na demo :d Coś bym ci mógł odrzec ale nie chcę wchodzić z tobą w dyskusje bo po prostu masz problemy z prawidłowym formułowaniem zdań nie wiadomo o co ci chodzi , posty edytowane po kilka razy, po każdej edycji pojawia sie kolejny zlepek myśli dodany do poprzednich , coś jest z tobą nie ok .

Zablokowany