DayTrading: Wtorek 27.06.2023
DayTrading: Wtorek 27.06.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Wtorek 27.06.2023
Jeszcze inaczej troszke ten gaz
stawiam ski ale w sumie jednak bym wolał byc na elkach ale niestety za bardzo spadac nie chce choc troszke na to jeszcze liczę
a ze kiepsko te spadki wychodza to dt i do dwoch esek
0,4l nad 2,9
lki ropa i dalej z boku na indeksach
moze dlatego ze mnie nie bylo bobym po te 4368 to na sp500 juz jakiegos strazaka postawil
choc dalej uwazam ze za płytki ten spadek na mocniejsze lki dlatego raczej czekam jeszcze
stawiam ski ale w sumie jednak bym wolał byc na elkach ale niestety za bardzo spadac nie chce choc troszke na to jeszcze liczę

a ze kiepsko te spadki wychodza to dt i do dwoch esek
0,4l nad 2,9
lki ropa i dalej z boku na indeksach
moze dlatego ze mnie nie bylo bobym po te 4368 to na sp500 juz jakiegos strazaka postawil

choc dalej uwazam ze za płytki ten spadek na mocniejsze lki dlatego raczej czekam jeszcze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

ropa wti
0,15 lot lki
0,15 lot lki
ani o tym pisać

M30 sufit
H1 - tu było fałszywe wyjście nad taśmę - teraz nie powinna zostać pokonana
H1 - tu było fałszywe wyjście nad taśmę - teraz nie powinna zostać pokonana
Nie ma sie co szarpac, 3,80 na dolcu do odklepania.
Zal mi tych, a znam takich z sasiedztwa, co kupili dolca po 5.0 za kwoty rzedu kilkuset tysiaków,
a ostrzegalem ich zeby sie w to nie bawili..................................... sam mam reala ale po 4,11 srednio......
wał stulecia z tym plnem. ale coz bylo zasiedlanie niemiec było 1,30 na edku, jest zasiedlanie polin jest 3,8 albo i nizej przy inflacji 20%.
trza isc za kurwa i zlodziejem jak sie spekuluje, tu nie ma sentymentów.
Zal mi tych, a znam takich z sasiedztwa, co kupili dolca po 5.0 za kwoty rzedu kilkuset tysiaków,
a ostrzegalem ich zeby sie w to nie bawili..................................... sam mam reala ale po 4,11 srednio......
wał stulecia z tym plnem. ale coz bylo zasiedlanie niemiec było 1,30 na edku, jest zasiedlanie polin jest 3,8 albo i nizej przy inflacji 20%.
14:00 USD Zezwolenia na budowę
14:30 USD Bazowe zamówienia środków trwałych (m/m) (May)
14:30 USD Bazowe zamówienia środków trwałych (m/m) (May)
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
czasami na forexie jest tak ze ma się fartasetka pisze: ↑27 cze 2023, 09:48Nie ma sie co szarpac, 3,80 na dolcu do odklepania.
jestem głęboko przekonany ze rynek predzej zrobi twoje 4,11 niz 3,95 powiedzmy czy dalej to 4

ropa wti
tu ta sam bardzo miła bajka
zostaje 0,1lot
lubie takie bajki
ani o tym pisać

-
- Pasjonat
tez 2wie opcje...Szuli... pisze: ↑27 cze 2023, 10:51PLN
opcja
https://invst.ly/10hqi-
https://invst.ly/10hqka
https://invst.ly/10hqlr
i edek
zaczalem ski i dolary ele
Ostatnio zmieniony 27 cze 2023, 11:07 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
ani o tym pisać

Edzio szorty zakładam 1,0940
Cel 1,0800
I Gitara

Cel 1,0800

I Gitara

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".