DayTrading: Piątek 23.06.2023
Re: DayTrading: Piątek 23.06.2023
Btw, ktoś posiada BTC ?
To radzę sprzedać bo w przyszłym tygodniu moze jebnąć nieźle a teraz jest na to dobry moment . Oczywiście to tylko moja opinia, nie porada inwestycyjna.
To radzę sprzedać bo w przyszłym tygodniu moze jebnąć nieźle a teraz jest na to dobry moment . Oczywiście to tylko moja opinia, nie porada inwestycyjna.
Dostałem informacje o baxiku... pomijając szczegóły nie powinniście się do niego tak zwracać nieładnie bo przecież jak już pewnie wiecie a Ci co nie wiedzą to niech się dowiedzą że nasz szacowny baxik jest SENIOREM w podeszłym wieku. Mówimy tu o przedziale wieku między Donaldem Tuskiem a Jarosławem Kaczyńskim !!
Chyba nie chcecie być odpowiedzialni za zawał czy też zator ?
Chyba nie chcecie być odpowiedzialni za zawał czy też zator ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Baxik, Baxik...Że też się nie zorientowałem..... te opisy sytuacji rynkowej takie dziwne. Te zrzuty ekranu jakby 5 latek robił... nie odpowiadanie rzeczowo czy też wybiórczo na posty (Zupełnie jak 64-letni Ninja - który już nie czyta co się pisze i linkuje).
Co poszło nie tak że ty nie siedzisz gdzieś w ciepełku tylko z wawy nadajesz co ? Po tylu latach stolica ? Co zakaz używania kopciuchów Cię zatrzymał ?
Co poszło nie tak że ty nie siedzisz gdzieś w ciepełku tylko z wawy nadajesz co ? Po tylu latach stolica ? Co zakaz używania kopciuchów Cię zatrzymał ?

"If music is dying musicians are killing it" - MP
Przyszły tydzień - spadki indexów i edka, tak zakładam.
ROPA BRENT/WTI
Od kilkunastu tygodni kurs nie może spaść poniżej 70 $ za baryłkę typu BRENT, podobnie technika wygląda na WTI.
Kartel OPEC i całe lobby paliwowe prawdopodobnie nie pozwoli do przeceny paliw, stąd mogę zakładać, że cena ropy w najbliższych tygodniach wystrzeli w okolice 80-100 $ za baryłkę.
Od kilkunastu tygodni kurs nie może spaść poniżej 70 $ za baryłkę typu BRENT, podobnie technika wygląda na WTI.
Kartel OPEC i całe lobby paliwowe prawdopodobnie nie pozwoli do przeceny paliw, stąd mogę zakładać, że cena ropy w najbliższych tygodniach wystrzeli w okolice 80-100 $ za baryłkę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sporo leszcza wpadło w siatke kolejnej wydumanej hossy, niedługo powinni się przekonać, że to był fejk, zobaczymy jak będzie........... takie sru 300-400 pkt na sp500 byłoby spoko.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

NATGAS
dalej ta luka nie za bardzo domknieta
trace troche bo na zamkn nad 80 wyszli wyraznie
dalej ta luka nie za bardzo domknieta

trace troche bo na zamkn nad 80 wyszli wyraznie

Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać