DayTrading: Środa 21.06.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 21.06.2023

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Chyba każdy widzi, że ten koleś ma jakiś problem ze sobą. To jeden z takich co jak go złapiesz za rękę będzie przysięgał, że to nie jego ręka. I wszyscy to trolle dookoła ;)

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Cblondyn pisze:
21 cze 2023, 22:49
Chyba każdy widzi, że ten koleś ma jakiś problem ze sobą. To jeden z takich co jak go złapiesz za rękę będzie przysięgał, że to nie jego ręka. I wszyscy to trolle dookoła ;)
trolem prawdziwym jestes tu tylko ty
wiec nie pisz w liczbie mnogiej :568: ani nie przekręcaj moich słow jak zwykle :P
ropa milon baryłek mniej
22:40
USA
Zmiana zapasów ropy wg API
tydzień
-1.25 mln brk
-0.4 mln brk
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

SEROL666 pisze:
21 cze 2023, 21:42
Bemowo1 pisze:
21 cze 2023, 21:03
Dla mnie złotówka to śmieć.....
glapinski-pogrzeb-zlotowki-pln-trumna-cmentarz-grob-nagrobek.jpg
Zawsze warto to przypomnieć. Pamietajcie niedługo wybory !
:564: Dobre!

Wytłumacz mi proszę dlaczego przy tak wysokiej inflacji umacnia się złotówka..... Wiem, że dolar jest złem największym

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Ta zielona taśma to ostatnia deska ratunku dla niedźwiedzi

Powyżej nie ma żadnych tasiemek z innych interwałów - powyżej sky is the limit i uwarunkowania geometryczne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Bemowo1 pisze:
21 cze 2023, 23:12
SEROL666 pisze:
Bemowo1 pisze:

Wytłumacz mi proszę dlaczego przy tak wysokiej inflacji umacnia się złotówka..... Wiem, że dolar jest złem największym
Wczoraj słuchałem paru ekonomistów i powiedzieli niepokojącą informacje. Prawdopodobnie w budżecie pusta kasa i PiS szuka pieniędzy. I ten kretyn z NBP sprzedaje na potęgę dolara i euro stanowiace rezerwy walutowe. A co będzie jak sie skończa waluty i czym bedzie bronił złotego w potrzebie?

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

SEROL666 pisze:
21 cze 2023, 21:59
niemiaszek pisze:
21 cze 2023, 21:11
doktorek pisze:
21 cze 2023, 21:06
BAX to sa ostatnie pozycje otwierane a gdzie 0,4 lota po4,06xxxx 0,5 lota po4,0590 CHLOPIE KOMBINUJESZ
jak się dupa pali i kłamstwo znów wylazło to się kombinuje, mydli oczy czym innym, bo co innego może zrobić :563:

baxik jedyny najmądrzejszy a reszta się na niczym nie zna... :shock:
Jesteści tu już długo zwłaszcza Ty Niemiaszek pamiętacie Cugana ? A innych których już zapomniałem ? Może kiedyś Baxik podepnie myfxbook i wszystko się wyjaśni a co robił teraz zostanie zapomniane. A wątpię czy Baxik wspiera to co robicie na rynku wiec po co się szarpać.
Ja zrobiłem wywiad o gamońiu z IK Radosławie Rygielskim. ON to taki zwykły c..j na bezczelnego oszukiwał ludzi i brał kasę.
Całe IK naciągneło ponad 30.000 ludzi na to gówno NIC tam nie zmyśliliśmy co zostało napisane !!
Baxik przy nich to świętoszek
wrzuca screeny wykresów, jak widzi rynek, czysta AT i to jest jak najbardziej ok, więc napisałem mu o tym, ale gdy klika na demo pokazując zyski i podkreśla ile to zarobił każdego dnia a tym bardziej jakie to proste to dobrze wiesz, że scyzoryk się w kieszeni każdemu otworzy kto chociaż raz zaliczył totalną wtopę i broker podziękował za uwagę na MC :idea:
pewnie nikt się nie przyzna, że umoczył rachunek, bo naśladował baxa, a jestem przekonany, że kilka osób na nawi by się znalazło, bo każdy chce na szybko, na skróty... sam dobrze wiesz, że w tym biznesie nie ma nic na skróty i trzeba samemu poczuć smak porażki jak i zwycięstwa, bo to taka statystyka

ile razy można mu zwracać uwagę, że takie pokazywanie/działanie do niczego dobrego nie prowadzi, a jeżeli chce być taki kozak forexu to niech podepnie real pod myfxbook i po sprawie, bo potwierdzi jak proste jest zarabianie, a nie wypatruje co miesiąc ile listonosz emerytury przyniesie...

widzisz różnicę i o co te spięcia, niby proste a jednak dla niego bardzo skomplikowane wręcz nie do ogarnięcia :roll:

napisałeś o sprawie oszukiwania z IK Rygielskim, więc też coś Ci nie pozwoliło przejść obojętnie obok tego tematu i pokazałeś całe oszustwo, czyli nie godzisz się na takie czary mary, ale są tacy i im to lotto kogo, co boli... bez reakcji patologia gwarantowana

każdy widział o czym pisałem, kiedy i dlaczego do baxika, więc oczywistym jest w czym tkwi problem, ale mam nadzieję, że będą z tego same pozytywy... wiem też, że nadzieja umiera ostatnia, a jak będzie to zobaczymy :D

pzdr :564: :516:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Bemowo1 pisze:
21 cze 2023, 23:12
SEROL666 pisze:
Bemowo1 pisze:

Słyszałem tylko tyle że dzięki temu polski rząd robi to co amerykanie każą zostały wstrzymane negatywne (prawdziwe) oceny agencji ratingowych na temat stanu naszej gospodarki i finansów. Kiedyś jeden kolkesi co doktorat pisał pod kierunkiem jednego z RPP powiedział że jak NBP interweniuje to potrafią rzucić nawet nie 10 MLN USD żeby zbić o ładnych 5-10 groszy kurs. Idzie plotka że BGK sprzedaje a resztę robią inni i leci w dół. Rynek polski jest płytki co za tym idzie niskie koszty manipulacji. Może ktoś ma lepszą wiedzę na ten temat
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany