DayTrading: Wtorek 30.05.2023
Re: DayTrading: Wtorek 30.05.2023
Natgaz ktoś coś przewiduje
68.60 tam będę próbował L ( ustawiłem oczekujace L) . Dlaczego ?WyrwanyZeSnu pisze: ↑30 maja 2023, 18:03W longi nie wchodzisz? Ja wszedłem jak zejdą do 69 to dokupię
Bo pokonali bez najmniejszego problemu poziom 70.86-70.65 na którym zakładałem w czwartek bodajże ze moze byc odbicie jakieś , w czwartek tam nie doszli , w piątek tez nie , a dzis połamali to bez najmniejszego trudu, wiec myśle ze 68.60 mozna bedzie próbować korekcyjnego odbicia i tam właśnie ustawiłem sie na L.
Ale szczerze mówiąc jestem taki wkurwiony dzis i zmęczony tez, ze nawet mi sie nie chce patrzeć na wykres. Rozwalili mi psychikę tym spadkiem. Szkoda moich nerwów.
Musi ciśnienie ze mnie zejść.
Ps . Takia luźna wrzutka z wyższych interwałów ....moim zdaniem oczywiście.
Docelowo ( skoro połamali 70$ ) widziałabym dojście na 66.50 niekoniecznie dzis oczywiście czy nawet jutro!
I tam zagadka co dalej zrobią , bo jeżeli 66.50 będzie za mało to z tylu głowy „ uwiera mnie” poziom 60.50 , tyle ze to temat nie na DT ani nie na kolejny tydzień ani nie dwa .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
SZWAJCARIA zamknieta, 2 koleczka sa, marnie ale są.
Chyba jeszcze nie czas i bedziemy sie tak jeszcze bujac w kosolce na tym edku moze az do FEDU ??
Chyba jeszcze nie czas i bedziemy sie tak jeszcze bujac w kosolce na tym edku moze az do FEDU ??
Wycięli mnie wczoraj na be . A dzis nie miałem czasu nawet zerknac na wykresy .
Szlag mnie trafia normalnie jak to widzę . Co za skurwiały pech. Niech to chuj strzeli .
[/quote]
to nie fart
takie to kwiatki
zeszli dzis 5procent mam wiecej elek juz / sporo wiecej bo depo wszedzie luzne mialem
gaz tez super zszedl 6procent dzis
3ski na sp500
Szlag mnie trafia normalnie jak to widzę . Co za skurwiały pech. Niech to chuj strzeli .

[/quote]
to nie fart
takie to kwiatki
zeszli dzis 5procent mam wiecej elek juz / sporo wiecej bo depo wszedzie luzne mialem
gaz tez super zszedl 6procent dzis
3ski na sp500

co złego to nie ja to wina Baxa - by nie było zbędnych gadek pozycjonuję na demo i realnie
i nie mam zamiaru podawać który jest realny ani o tym pisać
- to tylko projekcje i moje widzi mi się
navik ropa
to jest cel z rgra ktory malowalem rano
a widac cene kontr marcowego i jak to zalatwia to pojda w gore bo za duzo odstawac nie moga
pisze o tym co miesiac kontrakty to podstawa sukcesu
bylo na bank pewne ze spadna

od czerwca do wrzesnia to moga znowu nawet na 90 pojsc bo kto im zabroni
ja sie uciesze
/sprzedaz byla miedzy 15 a 20 marca
wiekszosc byla wyraznie na wzrosty 2/3
poz zamkn dzisiaj
https://foto-hosting.pl/img/a1/5d/44/a1 ... f2c289.png
4kolka super
i to tyle na dzisiaj nara
to jest cel z rgra ktory malowalem rano
a widac cene kontr marcowego i jak to zalatwia to pojda w gore bo za duzo odstawac nie moga

pisze o tym co miesiac kontrakty to podstawa sukcesu
bylo na bank pewne ze spadna

od czerwca do wrzesnia to moga znowu nawet na 90 pojsc bo kto im zabroni

ja sie uciesze

poz zamkn dzisiaj
https://foto-hosting.pl/img/a1/5d/44/a1 ... f2c289.png
4kolka super
i to tyle na dzisiaj nara
Ostatnio zmieniony 30 maja 2023, 20:51 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
co złego to nie ja to wina Baxa - by nie było zbędnych gadek pozycjonuję na demo i realnie
gaz na dt
tak przy okazji
gaz na dt
1lka zostawiam 0,07lot
us30
to co widac zostaje

tak przy okazji
gaz na dt
1lka zostawiam 0,07lot
us30
to co widac zostaje

Baxik ...szkoda gadać . Od tamtego tygodnia ( albo i wcześniej ) jestem/ byłem nastawiony psychicznie na S.
Robota, którą wykonuje i fx nie idzie w parze ani trochę . Z jednego trzeba zrezygnować. Albo z kierownicy albo z fx , bo szkoda nerwów.
Dzis ciężki dzień miałem , bo przez dwa dni były zakazy jazdy dla ciężarowych ( niedziela i poniedziałek) i w Niemczech święto było wczoraj , wiec tez zakaz jazdy . A dzis całe towarzystwo transportowe , i tzw słoiki jadące do fabryk, na zachód , ( duże i małe ) ruszyło w trase i armagedon na drogach, bo wiadomo ze co drugi debil nie potrafi jechać i MUSI sie rozpierdolic na autostradzie i zablokować cały ruch! A reszta debili jadących MUSI tego rozbitego debila pooglądać , zwolnić , zdjęcie zrobić i korki na 15-20 km sie robią .
Do tego zwężki bo remonty , korki w tych zwężkach no i oczywiście trzeba szukać alternatywnych objazdów lokalnymi drogami po tych zadupiach , żeby nie tracić czasu w tych zasranych korkach na autostradach ....
I jeszcze ta francowata ropa sie tak zwaliła akurat dzis, jak taki młyn miałem przez cały dzień ...
Ręce opadają z szelestem . Szkoda słów .
Idę spać .
Robota, którą wykonuje i fx nie idzie w parze ani trochę . Z jednego trzeba zrezygnować. Albo z kierownicy albo z fx , bo szkoda nerwów.
Dzis ciężki dzień miałem , bo przez dwa dni były zakazy jazdy dla ciężarowych ( niedziela i poniedziałek) i w Niemczech święto było wczoraj , wiec tez zakaz jazdy . A dzis całe towarzystwo transportowe , i tzw słoiki jadące do fabryk, na zachód , ( duże i małe ) ruszyło w trase i armagedon na drogach, bo wiadomo ze co drugi debil nie potrafi jechać i MUSI sie rozpierdolic na autostradzie i zablokować cały ruch! A reszta debili jadących MUSI tego rozbitego debila pooglądać , zwolnić , zdjęcie zrobić i korki na 15-20 km sie robią .
Do tego zwężki bo remonty , korki w tych zwężkach no i oczywiście trzeba szukać alternatywnych objazdów lokalnymi drogami po tych zadupiach , żeby nie tracić czasu w tych zasranych korkach na autostradach ....
I jeszcze ta francowata ropa sie tak zwaliła akurat dzis, jak taki młyn miałem przez cały dzień ...
Ręce opadają z szelestem . Szkoda słów .
Idę spać .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
tylko wspolczuc
ja dwa dni mialem po prostu zajbiste tez rece opadaja i jestem zmeczony i chyba mam gdzies jakie bedzie zamkniecie
pewnie w nocy popatrze
tylko na us30 trzymam lki reszte odpuszczam
i znowu zakladam ze spadki indeksow wieksze sa potrzebne jak deszcz naraaaaaaaaaaaaaaaa
na sapce mam tylko 1dną ske bo przegapilem po skrocie nie dokladalem esek bywa ale i tak jest oki bo mam sporo us100
ropa na m15
wg mnie to samo co zwykla na razie raczej juz nizej 69 nie zejda
dolek i 70-100 pip w gore
tu to samo co ropa
kontrakty na sp500
u pierwszego mam 6czerwca juz

tez nie chce mi sie wierzyc ze dadza 200 pkt zarobic
dlatego ele odpuszczam
ja dwa dni mialem po prostu zajbiste tez rece opadaja i jestem zmeczony i chyba mam gdzies jakie bedzie zamkniecie
pewnie w nocy popatrze
tylko na us30 trzymam lki reszte odpuszczam
i znowu zakladam ze spadki indeksow wieksze sa potrzebne jak deszcz naraaaaaaaaaaaaaaaa

na sapce mam tylko 1dną ske bo przegapilem po skrocie nie dokladalem esek bywa ale i tak jest oki bo mam sporo us100
ropa na m15
wg mnie to samo co zwykla na razie raczej juz nizej 69 nie zejda

tu to samo co ropa
kontrakty na sp500
u pierwszego mam 6czerwca juz

tez nie chce mi sie wierzyc ze dadza 200 pkt zarobic

a nie lepiej sie przestawic na zbieranie pozycji w dłuższym terminie, usrednianie i dłuższe trzymanki ? ja tak gram, praktycznie zamykam coś średnio raz w tygodniu ale z grubszej rury. Mam dzięki temu czas i nie gapie ciagle w wykres... zyski nie sa tak spektakularne jak z dt ale są.