Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Poniedziałek 15.05.2023
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.05.2023
ROPAWTI
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co złego to nie ja to wina Baxa - by nie było zbędnych gadek pozycjonuję na demo i realnie
i nie mam zamiaru podawać który jest realny ani o tym pisać
- to tylko projekcje i moje widzi mi się
EUR/DOL
bp pogasiłem lki na edku
od dzisiaj na niektorych pozycjach autoprzewijanie kontr miesieczych więc
i troszke przemowien szefow np bundesbanku i fedu tylko to co istotne
dalej mam po strazaku na spadki indeksow i trochę elek na gazie / nic mocniej nie pozycjonuje jeszcze

od dzis moj gł brok to raczej tms i mocniej na mforex dt
to tak na wakacje
wg załozenia nasz broker to bezpieczniej granie
nie mam nigdzie wiekszej dzwigni niz 1do 30
ropa wti
2lki gram
bp pogasiłem lki na edku
od dzisiaj na niektorych pozycjach autoprzewijanie kontr miesieczych więc

i troszke przemowien szefow np bundesbanku i fedu tylko to co istotne
dalej mam po strazaku na spadki indeksow i trochę elek na gazie / nic mocniej nie pozycjonuje jeszcze

od dzis moj gł brok to raczej tms i mocniej na mforex dt

nie mam nigdzie wiekszej dzwigni niz 1do 30

ropa wti
2lki gram
Ostatnio zmieniony 15 maja 2023, 09:39 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
co złego to nie ja to wina Baxa - by nie było zbędnych gadek pozycjonuję na demo i realnie
USD/ TRY wg mnie idziemy na 22,350 maja na to dwa tygodnie żeby tam sie doczołgać , druga tura wyborów za dwa tygodnie i jeżeli Erdogan przegra to z poziomu 22,350 mozemy zobaczyć piękny zjazd . Mogą byc bardzo ciekawe najbliższe tygodnie na lirze . Ihmo .
Problem z tym wariatem jest taki ze wyrywa ręce razem z płucami
.........
Bax przegrałeś kolejna flaszkę
Na WTI mieli nie dotknąć nawet 70 , a teraz sie męcza sie żeby wrócić powyżej 70
Wisisz mi kolejna flache

Problem z tym wariatem jest taki ze wyrywa ręce razem z płucami

.........

Na WTI mieli nie dotknąć nawet 70 , a teraz sie męcza sie żeby wrócić powyżej 70

Wisisz mi kolejna flache

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wisisz mi kolejna flache

[/quote]
czyli jak zwykle
znowu wygrałes
ale nawet lka z 70 juz nie straciłaby
pisz co tam na ropie teraz
wg mnie juz maja to co chcieli
bo anomalii nie dotykam/ try/

Wisisz mi kolejna flache

[/quote]
czyli jak zwykle

ale nawet lka z 70 juz nie straciłaby
pisz co tam na ropie teraz
wg mnie juz maja to co chcieli
bo anomalii nie dotykam/ try/
Na wti . Ja jestem nastawiony spadkowo. Bp teraz . Czekam na podbicie do 70. 50-70.80 i zobaczę co tam bedą robić . Moze tam S zapodam . Zależy jak mocno bedą chcieć wybić sie w górę z tego poziomu gdzie jesteśmy . Zreszta w piątek wszystko napisałem co myśle o wti . Teraz bp ( na ten moment)
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ok mysle juz tez podobnie i jak nad 71 smialo nie wyjda to tez odpuszcze ele na teraz sr nizej 69,5 to mozna zmykac naranavik pisze: ↑15 maja 2023, 09:54Na wti . Ja jestem nastawiony spadkowo. Bp teraz . Czekam na podbicie do 70. 50-70.80 i zobaczę co tam bedą robić . Moze tam S zapodam . Zależy jak mocno bedą chcieć wybić sie w górę z tego poziomu gdzie jesteśmy . Zreszta w piątek wszystko napisałem co myśle o wti . Teraz bp ( na ten moment)
ten tydz to juz musza cos zmajstrowac z indeksami to takie na sp4120-4170 juz chyba traci sens
-
- Pasjonat
WTI - PEWNIAK PRZED WYBORAMI
NA TŁUSTE eS NA STACJACH W GRANICACH, MINIMUM ZŁOTÓWKI.
obecnie cena na stacjach jest zawyżona ponad 1 zł. ( ta rąbanka społeczeństwa trwa od dobrych dwóch lat )
tak będzie ciągnięte do około m-ca przed wyborami.
wtedy nastąpi kolejny ,,cud obajtka,, - urwał bez powodu ( z pułapu ceny jaka będzie na stacjach )
na ten scenariusz jestem gotowy postawić wszystko.
smutne to , ale prawdziwe.
NA TŁUSTE eS NA STACJACH W GRANICACH, MINIMUM ZŁOTÓWKI.
obecnie cena na stacjach jest zawyżona ponad 1 zł. ( ta rąbanka społeczeństwa trwa od dobrych dwóch lat )
tak będzie ciągnięte do około m-ca przed wyborami.
wtedy nastąpi kolejny ,,cud obajtka,, - urwał bez powodu ( z pułapu ceny jaka będzie na stacjach )
na ten scenariusz jestem gotowy postawić wszystko.
smutne to , ale prawdziwe.

eur/dol dt 3ski
dodaj do tego dolca nizej 4.0, "kolejną" fabryke elektrycznych samochdów, masło po 2,50 na obrożo-karte biedronka i te tempe stare k=wy sie posraja ze szczescia. Lasy wyciete w pień, drewno posżło do niemca, jest co rozdawać. Fajne miesce do zycia dla naszych dzieci sie tu robi....... 35ml Polakow, 20 ml banderowcow i za raz z 5 ml zydow. Zyc nie umierac.
Nie wydobedziemy sie z tego szamba gdyz wiekszosc kraju to już poliniaki, tempe, o niskim poziomie wykształcenia i nadajace sie tylko do pracy na roli albo do prostych prac w fabrykach. Jedyne co moga zrobic dzieci ludzi swiadomych to emigracja w zasadzie już... no ale jak ktos chce byc nowym nadwislanskim palestynczykiem i lachem to nic nie stoi na przeszkodzie...