acha..... i wszystkim nam wczesniej zapowiedza tak abysmy zdarzyli sie go [$] pozbyc i kupic zloto yuany albo ruble... slucham te bajeczki produkowane przez służby od roku już chyba........
pamietacie jak robili z 1,03 na 1,23 na edku to wczesniej przez 2 lata upadała unia europejska, wszedzie gdzie tylko mozna bylo znaleźć felietony na ten temat a nawet zatrudnili naczelnego jasnowidza kraju zeby wszystkich przekonał ze trzeba kupowac dolary a pozniej walili w jaja dolca (nawet rumpa zatrudnili do tego) przez blisko 2 lata tak ze byl po 3,20 na dołku. Zbiegło sie to z tym jak wsadzili na urzad te piswoskie scierwo ktore mamy do dzis co dalo jeszcze efekt synergi jak zaczeli rozdawac kase........Sam sie wtedy dałem na to nabrac i zapakwoalem w ske na edku.. Jakby sie to mialo ziscic to mamy III-WŚ i to konwencjonalna a tego jak ssadze nikt nie chce (wbrew temu co ten slugus slużb plackowski zapowiada co tydzień) wiec czy bedziesz miec $ zloto yuany czy akcje to i tak bedziesz z niczym. Ja tam wole trzymac dolce mimo ze wk-jace sa takie zjazdy z 5 na 4 bez korekt ale cóż, i tak dosc zarobilem na wzrostach wiec nie ma bidy............. Poczekam jeszcze rok cierpliwie
Setka spoko luzik przecież napisałem że wrzucam jako ciekawostkę
no nie sadze abys sie tym przejmował,
ale pisze dla tych co moga to wziac za proroctwo.
nie jest powiedziane ze sie nie ziści ale ja w to nie wchodze, bynajmniej w tym roku.