DayTrading: Poniedziałek 24.04.2023
DayTrading: Poniedziałek 24.04.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.04.2023
Jakiś pomysł na gaz ktoś ma ?
- graczpospolity
- Gaduła
seasonality mówi mi kupuj, fundamenty raczej neutralne z kolei contango na kontraktach niestety nie pozwoli na dłuższe utrzymanie długiej pozycji.
spojrzenie na fundamenty w filmiku poniżej, AT na surowcach to raczej marny pomysł.
https://www.youtube.com/watch?v=a6rTIJHtCmE
Aktualnie czekam na domknięcie luki po rolowaniu i będę kupował nieco większymi pozycjami, jeśli nie domkną to raczej ostrożne pozycje buy.
lepiej chyba postac z boku az gdzies wyskoczą normalnie to raczej na uppppp
edek
z fbo mozliwe IMOO na 1,1034

usd/chf
w ub tyg pisałem 0,888 minimum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

sp500
zostaje tu tylko 1lka i tylko na sp500
edek
starczy tego dt tu na elach bo przymulaja znowu
juz bp
zostaje tu tylko 1lka i tylko na sp500
edek
starczy tego dt tu na elach bo przymulaja znowu

juz bp
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ani o tym pisać

Ropka cel 90:)
no to po dolarku, 4.0 to chyba bedzie tylko przystanek.
pieknie to rozegrali. normalnie jakis odjazd.
ciekawe ile tym razem bedzie umierał... ide na urlop.
pieknie to rozegrali. normalnie jakis odjazd.
ciekawe ile tym razem bedzie umierał... ide na urlop.
to dlugi urlop bo 4 to moze

ani o tym pisać

pewnosci to nikt nie ma no moze jakis tam morgan
ja zakladam tylko ze to raczej bardzo watpliwe
a w zasadzie tak po 3maja dopiero sie bardziej upewnię
dluzej mozna na edku rysowac spokojnie 1,17 np ale jaką drogą i w jakim czasie

tak samo jak dolca pokazywalem cel 3,7zz
bardziej logiczna teraz konsola 4,1-4,30 z podskokami wyzej

bo chyba jesien to wybory a wybory to i rozdawnictwo kasy

mylic sie moge bo to wrozenie w sumie
kupuje juz dolce na fx

doktorek
masz na edku kurs dzis 1,104,,
by dolar byl po 4zet to musi byc edek 1,13 lub okolice a to dluga droga na teraz
na fed czy po fedzie powinni wg mnie pojsc w kierunku 1,08xxx na edziu nie pojda tzn ze wala w rogi po całosci
na teraz masz 1,1042 fbo no to moze jakims fuksem doczlapia sier do 1,107/ watpliwe juz///
i powinni spadac
ani o tym pisać