tak by był obrot
to zostaje 0,15lot lki ropa i dax 0,03 lot
3ka z/s zdjeta i tak to leci ten kabarecik

ja poki mam lkinavik pisze: ↑20 mar 2023, 20:04Bax . I co dalej ?
Bo jak wyjdziemy powyżej tego mojego 67,94 (~ 68) i okaże sie ze to jednak nie jest mocny sufit to juz taki niedźwiedź ze mnie nie bedzie .
Krótko piszac ... chciałbym żeby z tego poziomu było mocne tąpnięcie ale chyba zapowiada sie raczej mozolne pchanie w górę![]()
Jak przeskoczymy 68 $ to mój scenariusz spadkowy idzie do kosza.baxik pisze: ↑20 mar 2023, 20:09ja poki mam lkinavik pisze: ↑20 mar 2023, 20:04Bax . I co dalej ?
Bo jak wyjdziemy powyżej tego mojego 67,94 (~ 68) i okaże sie ze to jednak nie jest mocny sufit to juz taki niedźwiedź ze mnie nie bedzie .
Krótko piszac ... chciałbym żeby z tego poziomu było mocne tąpnięcie ale chyba zapowiada sie raczej mozolne pchanie w górę![]()
a mam lki to gram na wzrosty i spadki jeszcze mnie nie interesuja
nie mam juz zadnej ski na eur/dol![]()
moze taknavik pisze: ↑20 mar 2023, 20:15Jak przeskoczymy 68 $ to mój scenariusz spadkowy idzie do kosza.baxik pisze: ↑20 mar 2023, 20:09ja poki mam lkinavik pisze: ↑20 mar 2023, 20:04Bax . I co dalej ?
a mam lki to gram na wzrosty i spadki jeszcze mnie nie interesuja
nie mam juz zadnej ski na eur/dol![]()
To podejście pod 68 brałem pod uwagę ze mogą zrobić w piątek i z tego poziomu jazda na ~62 ...no ale jesteśmy tutaj dzis a nie w piątek ... timing do dupy![]()
gra jako głowna formacja cały czas kanał spadkowy jak rysujęęęęęęęęęęę