DayTrading: Piątek 10.03.2023
DayTrading: Piątek 10.03.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 10.03.2023
SP 500 słabo to widzę
Cały układ przypomina Sharka z tendencją do pchania w dół

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EU pytanie czy zejście w dół to nie był wałek i EU wylonduje na 1.08 . Nie mam pojęcia jak wypadną dane z USA ale liczę że słabo w porównaniu do poprzedniego miesiąca
no chyba nas robią w wielkiego h na tym edku
jutro sie okaże...
jutro sie okaże...
Setka Indeks Dolara ciągle nie może dać sobie rady z oporem to i EU niżej ma problemy
Uprzedzam nie aktualizować MT4 i MT5 na telefonie .Nie zauważyłem że mam automatyczną aktualizację załączoną i niestety wczoraj mi zaktualizowało .Kolor świeczek tragedia i w dodatku jak zmienie wygląd to automatycznie po zamknięciu i ponownym odpaleniu wszystko wraca do ustawień fabrycznych 

edek ropa us100
edek i ska na ropie bp
no to chyba jedyne co na plusie
zapowiada sie niezły kibel na tych elach a na dodatek dzis piatek i wieczorem znikam brrrrrrrrrr
edek i ska na ropie bp
no to chyba jedyne co na plusie
zapowiada sie niezły kibel na tych elach a na dodatek dzis piatek i wieczorem znikam brrrrrrrrrr
ropa
tu tez mi sie wszystko rozjechalo ciezkie to dt dzis widze bo esek juz nie mam brrr
na dodatek wskoczyli w kanał spadkowy
bez jakiejs korekcinki dzis choc na 50 pipow to bedzie kiepsko
na dodatek cuda na edku bo rynek spada a edek rosnie
nara
sp500 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a i kontrakty ok 15 marca
liczy sie grudniowy i mial byc wzrostowy
czyli jak pisalem za duzo zarobic nie dadza chyba
miesieczny niezle dzis tyły a bylo blisko
i na razie znowu to samo
linia recesji 3855 nic sie nie zmieniło
tu tez mi sie wszystko rozjechalo ciezkie to dt dzis widze bo esek juz nie mam brrr
na dodatek wskoczyli w kanał spadkowy
bez jakiejs korekcinki dzis choc na 50 pipow to bedzie kiepsko
na dodatek cuda na edku bo rynek spada a edek rosnie

sp500 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a i kontrakty ok 15 marca
liczy sie grudniowy i mial byc wzrostowy
czyli jak pisalem za duzo zarobic nie dadza chyba

miesieczny niezle dzis tyły a bylo blisko
i na razie znowu to samo

linia recesji 3855 nic sie nie zmieniło

szuli
pisales wczoraj o daxie ze to samo co sp
wg mnie dax jest przekombinowany bo porownujac do usrancow powinien by 15k , no ok 15200
juz nie pisze ze normalnie to gora 14k a w zasadzie nawet nizej
dlatego tu lki sa bb niebezpieczne
dax jest caly czas w trendzie wzrostowym nawet 23fbo nie ruszone a to wzrosty z AT /12k to byloby sens lkowac na dluzej
tu kontrakty sa na super plusie
tu mozliwy jakis straszny wałek w dół
dlatego dax to tylko dobry do dt
pisales wczoraj o daxie ze to samo co sp
wg mnie dax jest przekombinowany bo porownujac do usrancow powinien by 15k , no ok 15200
juz nie pisze ze normalnie to gora 14k a w zasadzie nawet nizej
dlatego tu lki sa bb niebezpieczne
dax jest caly czas w trendzie wzrostowym nawet 23fbo nie ruszone a to wzrosty z AT /12k to byloby sens lkowac na dluzej

tu kontrakty sa na super plusie

tu mozliwy jakis straszny wałek w dół

Ostatnio zmieniony 10 mar 2023, 07:26 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Baxiu pisałem 3700 na sp500 mam cicha nadzieje se okolice 3880 zatrzymają spadek