DayTrading: Wtorek 31.01.2023
DayTrading: Wtorek 31.01.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Wtorek 31.01.2023
Sp 500
Long jak byk
Long jak byk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, tak piszę ponieważ byłem pisowcem.
Bykom już dziękujemy
***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, tak piszę ponieważ byłem pisowcem.
Koniec tej sielanki
Zaczyna sie podbijanie $ przed fedem a to znak ze moze byc po wodospad niestety. Liczylem raczej na jakies zejscie w dol na usd/chf a tu taki H jak słonia trąba... wyjscie z kanału juz jest. Teatrzyk wojenny to dopiero kwiecien a do tego czasu trzeba zrobic grunt pod wybicie wiec chyba kierunek znamy.
Nie, to już fakty
EDEK
Tak zakładam a fed juz 3lutego
ta czerwona linia to juz jakas wyrazna wariacja ale mozliwe
KIEPAS to juz starsze pokolenie i jego analizy byly dobre moze z 20lat temu
no oki 15 lat temu /teraz inna szkoła
teraz mlodzi lepiej prognozuja
by nie bylo ze czerwona to jakis szok
to na d1 tylko normalna wieksza korekta nie zmieniajaca kierunku głownego
Tak zakładam a fed juz 3lutego
ta czerwona linia to juz jakas wyrazna wariacja ale mozliwe

KIEPAS to juz starsze pokolenie i jego analizy byly dobre moze z 20lat temu

no oki 15 lat temu /teraz inna szkoła

teraz mlodzi lepiej prognozuja

by nie bylo ze czerwona to jakis szok
to na d1 tylko normalna wieksza korekta nie zmieniajaca kierunku głownego