Na rynku pojawiła się niespodziewana przecena rubla rosyjskiego. Część bardziej optymistycznych analityków wiąże to z przygotowaniami do negocjacji pokojowych. Nawet jeżeli to nieprawda, to jest to piękne marzenie na święta.
setka
jesli to nie bajer to info dobre dla złotowki na świ,,,,,,,,,,,,,,etaaaaaaaaaaa
i dlatego dolar spadał ha ha ha
tak czy smak to jak widac kupuje dolce ale za dlugo nie trzymam mocy, bo wydaje mi sie ze NBP juz policzył zyski do budzetu i nie potrzebuje na siłe mocnego dolca do rozliczen
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
wysoko nie pójdą. coś kombinują. nie tylko na WTI.
76,50 odbija jak od ściany ognia. 4x w ciągu 24h
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2022, 19:42 przez Magnolia18, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.