MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 664
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Używam MT4 na Redmi Note 10/Android 11, miałem zainstalowane demo z mForex, wygasła "licencja" (konto nieaktywne), aktywowałem nową a co za tym idzie, inny login i hasło. W kompie gdzie mam tą samą platformę i bez problemu uruchomiłem MT4 z nowymi ustawieniami tj. loginem i hasłem.
W smartfonie na Androidzie niestety nie da się :( , o ile można zmieniać hasło, o tyle loginu nie do się. Czy muszę odinstalować MT4 ze smartfonu i na nowo wrzucić platformę a potem nowe login i hasło?
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 3838
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

A jak masz "Rachunki" i po prawej duży + i na ten plus klikniesz, to jest "Nowy Rachunek"...
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 664
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Wow Dadas chcesz mnie zrujnować ;), ja się nie wypłacę ...
Przed chwilą wróciłem, miałem dzisiaj 3 godziny postoju w pewnej sprawie i z nudów ćwiczyłem tego Androida ale nic nie wymyśliłem, odinstalowałem i zainstalowałem, wiesz nerwowy rocznik. Próbuję teraz wg Twojej wskazówki i nie mogę tego wyczaić, notowania, wykresy, handel, historia, aktualności, wiadomości, w ustawieniach nie ma "rachunków". Od niedawna używam Androida raczej do podglądu w terenie, głównie walczę przed kompem.
Jak kliknę w "+" na wykresie czy handlu to wyskakuje na 2 sekundy dymek "nowe zlecenie" ale on i tak nie reaguje dalej na kliknięcie :( .
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 3838
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

A tam, gdzie masz te wszystkie opcje: Notowania, Wykresy, Handel, Historia, itd., to nie masz na samej górze Zarządzaj kontami?
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 664
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Nie mam, to jest mForex może tu jest pies pogrzebany?
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 3838
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

To zainstaluj sobie MT4 na Android tylko nie od brokera, a taką ogólną od MetaQuotes, to będziesz mieć.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 664
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Ja tak dzisiaj na początku zrobiłem po pobraniu MT4 z neta i miałem nowe konto, nie wiem nawet u jakiego brokera z kapitałem 100.000,00 bez określenia waluty, był login, hasło ale nie było możliwości przełączenia/logowania na mForex tam gdzie mam konto.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 3838
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Jest wybór brokera.
Jak klikniesz w Zarządzaj kontami i potem + to jest "ZALOGUJ SIĘ DO ISTNIEJĄCEGO RACHUNKU".
I tam będzie wybór brokera - wpisujesz jak w wyszukiwarce.
Jest mForex-Demo i mForex-REAL.

A to konto z 100K USD to jest tylko demo od MetaQuotes, nie od żadnego brokera.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 664
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Dzięki bardzo Dadas, królu filantropii, czy jakoś tak. Jak widzę Twoje zaangażowanie tutaj ( ogólnie na forum, nie tylko ten dział ) szacunek i czapki z głów :) . Dzisiaj mam jeszcze trochę zawodowych obowiązków, jutro spróbuję wg podanego azymutu zainstalować, zresztą już nie raz tutaj podnoszono, aby skupiać się na źródłowym Meta Quotes a nie konkretnych brokerach.
Dam znać co wyszło z mojej fuszerki ;)

Jeszcze jedno, czy da się to konto ze 100.000 na MQ zmniejszyć?, bo to akurat jest dla mnie ważne, mForex też daje na początek 100k ale można zadzwonić i zmniejszają.
Dziękuję i pozdrawiam.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 664
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: MT4-Android 11, nowe hasło,login.

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Zainstalowałem z Google Play - MT4 Meta Quotes, nie mogę znaleźć "zarządzaj kontami", w rachunkach tylko "zmień hasło" "usuń rachunek", wpisz kod weryfikacyjny - 4 cyfrowy, w ustawieniach nie ma, pozostałe jak wcześniej w mForex: notowania, wykres, handel, wszystkie symbole, aktualności, wiadomości...
Logowanie mam tylko po wybraniu "wiadomości" ale do mql5 - korzystanie ze wszystkich usług społecznościowych.
Dziękuję i pozdrawiam.

ODPOWIEDZ