Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
Zabolało, że się odezwało? Czemu? Koleżanka nindzy czy nindza pod innym nickiem?
I gdzie tam jest agresja, nieuprzejmość i głupoty? Same fakty autentyczne...
I gdzie tam jest agresja, nieuprzejmość i głupoty? Same fakty autentyczne...
Się "odezwało"?

W sumie, tez mogę się do Ciebie zwracać jak do ono/jego

Ale po wytłuszczonym uznaję, że to jednak miała być żartobliwa wypowiedź

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
I tak i nie. Adresaci wiedzą o co chodzi.
"Się odezwało" bo nie wiadomo kto tam klika z drugiej strony internetu - takie czasy, że może być ona, on, ono albo nindza...
A ja nie zamierzam wdawać się z Tobą w jakieś niepotrzebne dyskusje bo fakty to fakty. Kropka.
- IntrovertedTiger.
- Stały bywalec
Jakie to głupoty ? Czyste fakty. To może o tym co dzieje się teraz bo nadal telewizyjna papka w głowach u większości , jest takie państwo z ogromnym długiem i ogromnym przemysłem zbrojeniowym ktore macza paluchy we wszystkich konfliktach które wybuchły od zakończenia II wojny Światowej , konflikty w Korei Wietnamie Afganistanie , Iraku ,Libi Syri teraz w Ukrainie , wywołują je po to by na wojnach zarabiać. Taki Joe Biden (całe szczęście odsunięty od władzy) ogłasza jakiś pakiet pomocy dla Ukrainy ileś tam miliardów , i jak myślisz gdzie sa te pieniądze ? skoro na Ukraine wysłali działa i bomby ? Pieniądze sa cały czas w USA w kieszeni koncernów zbrojeniowych z których połowa wróci w podatkach z powrotem do rządu a reszta zostanie zainwestowana interes sie kreci a ludzie giną

Ostatnio zmieniony 25 sty 2025, 21:26 przez IntrovertedTiger., łącznie zmieniany 1 raz.
Strzelę ci gola nawet jak będę stał na bramce
Kompletnie nie rozumiem, dlaczego uważasz mnie za idiotkę, która urodziła się wczoraj i nie ma pojęcia o świecie i biznesie
W sumie, szkoda czasu na taką rozmowę.
Udanego weekendu.

W sumie, szkoda czasu na taką rozmowę.
Udanego weekendu.
- IntrovertedTiger.
- Stały bywalec
Na covid zarobiły najwięcej firmy farmaceutyczne , big techy równie dobrze zarobiły sprzedając swoje cyfrowe produkty ludziom uwięzionym w domach , duży kapitał wykupił za grosze hotele restauracje i inne nieruchomości które zbankrutowały przez obostrzenia nie pamiętasz tej covidovej hossy na rynkach jak poszedł dodruk i wszystko zaczęło rosnąć jak szalone ? zapłacili za to inflacją później zwykli ludzie.
To ty poczułaś się jak "idiotka" nie wiedzieć czemu , ja nic takiego nie sugerowałem
To ty poczułaś się jak "idiotka" nie wiedzieć czemu , ja nic takiego nie sugerowałem
Nic takiego nie napisałam.IntrovertedTiger. pisze: ↑25 sty 2025, 21:52Na covid zarobiły najwięcej firmy farmaceutyczne , big techy równie dobrze zarobiły sprzedając swoje cyfrowe produkty ludziom uwięzionym w domach , duży kapitał wykupił za grosze hotele restauracje i inne nieruchomości które zbankrutowały przez obostrzenia nie pamiętasz tej covidovej hossy na rynkach jak poszedł dodruk i wszystko zaczęło rosnąć jak szalone ? zapłacili za to inflacją później zwykli ludzie.
- IntrovertedTiger.
- Stały bywalec
Tam nie ma jest napisane, że poczułam się jak idiotka, bo wcale się tak nie poczułam.
Jest tam wyłącznie zdziwienie, że mnie za taką uważasz skoro tłumaczysz mi rzeczy oczywiste.
Intro, nie ma o czym gadać bo się nakręci drama

- IntrovertedTiger.
- Stały bywalec
Po twojej wypowiedzi nie szło zdefiniować którą część jego wypowiedzi uznajesz za głupotę , ot całe zamieszanie .