Hej,
Czy jest jakiś sensowny broker z niskim (może zerowym, ehh...) swapem na WTI Crude ?
Dzięki.
Broker z niskim swap'em na WTI
Re: Broker z niskim swap'em na WTI
Jest kilku brokerów bez swapów na ropie. Wiem, że w HFT masz wszystkie surowce i indeksy bez swapów. To wszystko zależy od tego w oparciu o co kwotuje dany broker.
a rolowania rozumiem że są ??Chester90 pisze:Jest kilku brokerów bez swapów na ropie. Wiem, że w HFT masz wszystkie surowce i indeksy bez swapów. To wszystko zależy od tego w oparciu o co kwotuje dany broker.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Rolkę masz normalnie, ale zauważyłem, że wtedy swap pokrywa mi lukę, więc w sumie na zero wychodzę.
tak tak, jak jest rolowanie to to o czym piszesz jest normalne ;]Chester90 pisze:Rolkę masz normalnie, ale zauważyłem, że wtedy swap pokrywa mi lukę, więc w sumie na zero wychodzę.
+ przy rolowaniu oznacza taki sam minus na pozycji, ale to lepsze niż swap na długoterminówce
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
To ogólnie najlepsze rozwiązanie, bo raz, że nie ma swapów, to dwa, że przy rolowaniu nie musisz zamknąć pozycji z racji wygasania seriiPipsKong pisze:tak tak, jak jest rolowanie to to o czym piszesz jest normalne ;]Chester90 pisze:Rolkę masz normalnie, ale zauważyłem, że wtedy swap pokrywa mi lukę, więc w sumie na zero wychodzę.
+ przy rolowaniu oznacza taki sam minus na pozycji, ale to lepsze niż swap na długoterminówce

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu