Witam, może mi ktoś polecić najlepszego brokera na start na którym nie można się zadłużyć i minimalny depozyt zaczyna się od ok. 100zł?
Na razie chce się tylko pobawić, grałem na demo i chciałbym posmakować trochę na realnej gotówce. Ale nie chce od razu wpłacać i obracać dużymi sumami. Dlatego szukam takiego właśnie brokera na którym mogę stracić najwięcej tylko to co wpłaciłem, bez żadnych debetów.
-- 08 cze 2015, 10:43 --
Chodzi mi o to aby znaleźć brokera na którym nie ma strat większych niż depozyt
Broker na start?
Re: Broker na start?
Witaj,
FxPro, XM - ten drugi oferuje bonusy na start więc dla początkującego to dobra opcja.
FxPro, XM - ten drugi oferuje bonusy na start więc dla początkującego to dobra opcja.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:Witaj,
bonusem od xm trzeba jakos specjalnie obracac ? zanim stanie sie w pelni nasza gotowka mozliwa do wyplaty
Tak, abyś mógł go wypłacić musisz spełnić warunek obrotu i nie możesz np. handlować pod dane makro. Szczegóły znajdziesz już na ich stronie w regulaminie promocji.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
zastanawiam sie nad xm lub Dukascopy, na poczatek ok 2000zl na zapoznanie, docelowo wplata wieksza 10 000 - 20 000.
Z twojego doswiadczenia co polecisz? I o co chodzi z obnizka prowizji info z twojej stopki.
Z twojego doswiadczenia co polecisz? I o co chodzi z obnizka prowizji info z twojej stopki.
XM i Dukascopy to zupełnie dwa różne rodzaje brokerów.
XM to Market Maker, który wg mnie celuje głównie w początkujących graczy z niewielkim depozytem więc jest ciekawą opcją jeśli ktoś dopiero zaczyna. Natomiast Dukascopy to broker ECN, którego bardziej zasugerowałbym osobom, które już posiadają choćby minimalną wiedzę i myślą o depozycie od tych 3-5 tys. w górę. Obaj brokerzy oferują też zupełnie różne platformy, co często okazuje się kluczowe przy wyborze oferty.
XM operuje na starym poczciwym MT4, a Dukas ma swoją własną, autorską (wg mnie dużo lepszą
) platformę JForex.
Odnośnie rabatu - jeśli otworzysz rachunek przez naszą stronę (ForexClub.pl) to otrzymasz 20% zwrotu zapłaconej prowizji przez pierwsze 30 dni handlu. Korzyści jest sporo więcej ale o tym można już poczytać na naszej stronie....
XM to Market Maker, który wg mnie celuje głównie w początkujących graczy z niewielkim depozytem więc jest ciekawą opcją jeśli ktoś dopiero zaczyna. Natomiast Dukascopy to broker ECN, którego bardziej zasugerowałbym osobom, które już posiadają choćby minimalną wiedzę i myślą o depozycie od tych 3-5 tys. w górę. Obaj brokerzy oferują też zupełnie różne platformy, co często okazuje się kluczowe przy wyborze oferty.
XM operuje na starym poczciwym MT4, a Dukas ma swoją własną, autorską (wg mnie dużo lepszą

Odnośnie rabatu - jeśli otworzysz rachunek przez naszą stronę (ForexClub.pl) to otrzymasz 20% zwrotu zapłaconej prowizji przez pierwsze 30 dni handlu. Korzyści jest sporo więcej ale o tym można już poczytać na naszej stronie....
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Chciałbym początkującym graczom uświadomić czym są różnego rodzaju promocje na start. Otóż obojętnie jaką mają nazwę są one kredytem zwrotnym. Brokerzy , zwłaszcza oferujący je tak natarczywie wiedzą, że one największą korzyść dają właśnie im.Niby gracz dysponuje większą kwotą do otwierania pozycji ale jednocześnie ten kredyt może być zabójczy. Brokerzy pilnują kredytu jak oka w głowie. Wszystko jest dobrze dopóki graczowi rynek sprzyja. Ale gdy zaczynają się straty to naruszenie kwoty kredytu spowoduje zamknięcie wszystkich pozycji, gracz zostanie z niczym. Nie wszyscy brokerzy zamykają w tym czasie stratne pozycje aby ratować saldo gracza. Są tacy, którzy czekają do ostatniej chwili i pozwalają rosnąć stratom by w końcu kompletnie ogołocić gracza. Dlatego przestroga aby samemu pilnować tego kredytu aby uniknąć przykrej niespodzianki jak zrobił mi to jeden z brokerów podczas ostatniego zjazdu usd. Pozdrowienia.
Witam,
Dla wszystkich początkujących polecamy konto CENT w Forex Time.
Minimalna wartość depozytu to jedynie 5 EUR. Jest to konto pośrednie pomiędzy kontem live a kontem demo gdyż wprawdzie inwestuje się małe kwoty ale są to już prawdziwe pieniądze. Dla naszych klientów oferujemy również bardzo dużą ilość materiałów edukacyjnych na każdym poziomie zaawansowania. Materiały edukacyjne są dostępne w portalu klienta po zarejestrowaniu się na stronie. Oczywiście są przetłumaczone na język polski. W przypadku wątpliwości proszę rozpocząć rejestrację i zostawić swoje dane kontaktowe. Chętnie oddzwonimy i odpowiemy na wszystkie pytania.
Zapraszamy do inwestowania z Forex Time,
Zespół FXTM
Dla wszystkich początkujących polecamy konto CENT w Forex Time.
Minimalna wartość depozytu to jedynie 5 EUR. Jest to konto pośrednie pomiędzy kontem live a kontem demo gdyż wprawdzie inwestuje się małe kwoty ale są to już prawdziwe pieniądze. Dla naszych klientów oferujemy również bardzo dużą ilość materiałów edukacyjnych na każdym poziomie zaawansowania. Materiały edukacyjne są dostępne w portalu klienta po zarejestrowaniu się na stronie. Oczywiście są przetłumaczone na język polski. W przypadku wątpliwości proszę rozpocząć rejestrację i zostawić swoje dane kontaktowe. Chętnie oddzwonimy i odpowiemy na wszystkie pytania.
Zapraszamy do inwestowania z Forex Time,
Zespół FXTM